Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

ADVENT: Salzburg – St.Wolfgang - Hallstatt

Utazás: komfortos autóbusszal
Útvonal: Székesfehérvár – Hegyeshalom – Bécs – Salzburg – St.Wolfgang - Hallstatt - Székesfehérvár
Időpont: 2021. december 18-19. (2 nap/1 éj)
Elhelyezés: 2 ágyas szobák, *** szálloda kedves alpesi környezetben
Ellátás: büfé reggeli és menü vacsora
Részvételi díj: 40.000 Ft + utasbiztosítás 920 Ft

 

Ausztriába a beutazáshoz és a szállodai tartózkodáshoz az európai Covid-19 igazolásra van szükség vagy antigén gyorstesztre, mely 24 órán belül érvényes, beltéren FFP2 maszk viselése kötelező. 12 éven aluliakra nem vonatkozik, nekik bármilyen maszk elfogadott.

Program:
1.    nap: indulás reggel 6 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatos utazás, rövid technikai szünetekkel Ausztrián keresztül (Hegyeshalom – Bécs – Linz) Salzburgba. A város egész évben csábítja a kultúra és a szépség iránt érdeklődőket. A gyönyörű alpesi környezetben, 3000 méter magas havas hegycsúcsok övezte völgyben elhelyezkedő barokk városban először közös sétát teszünk (Residenzplatz, Dóm, Szent Péter temető és templom, Fesztiválpaloták, Mozart szülőháza, Getreidegasse, Salzach-folyó stb.), majd lehetőség nyílik szabad program keretében részt venni a Christkindlmarkt forgatagában. Sült gesztenye, fűszeres, forralt bor illata lengi be a fénypompába öltöztetett utcákat. A boltok óriási áruválasztékkal csábítanak. Az esti órákban utazunk szálláshelyünkre. Szobák elfoglalása, vacsora. (1 éj)
2.    nap: kényelmes reggeli után a gyönyörű fekvésű kisvárosban, St.Wolfgangba-ban nézünk körül. Közösen elsétálunk a templomig, ahonnan pazar a rálátás a környékre. Megismerkedünk Ausztria egyik legszebb műemlékével, a Pacher oltárral. Szabad program keretében elvegyülünk a karácsonyi vásárban. Minőségi kézműves és gasztronómiai termékek sokasága várja az ide érkezőket. Majd látogatást teszünk Hallstattban. Megannyi szépség, megannyi báj, ami ezt a települést jellemzi! Az esti órákban érkezünk Székesfehérvárra, a Skála parkolóba.

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő 9-17h | Kedd 14-18h | Szerda - Csütörtök - Péntek 9-15h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!