Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rólunk

Utazási irodánk alapítása Grosz Imréné, Krisztina nevéhez és rengeteg fáradozásához köthető 1990. februárban! Kezdetben 1-2 napos programokkal, tengerparti nyaralásokkal és belföldi utakkal elégítette ki az utazók kívánságait. Az évek múlásával, a külföldre utazási korlátozások fokozatos megszűnésével egyre több kulturális program alakult ki és Európa egyre távolabbi pontjába jutott el sok kedves utitársunk. Az idegenvezetésre mindig is nagy hangsúlyt fektettünk, a kollégák száma és tudása egyre inkább bővült. Büszkék vagyunk rá, hogy hazánk legkiválóbb idegenvezetői is csapatunkat erősítik! Autóbuszaink kiválasztásakor legfőbb szempont a kényelem, a megbízhatóság és a szakmájukat hivatásukként szerető sofőrök megtalálása. Szállásainknál törekszünk minél jobb helyen lévő, de az adott programhoz illő hely kiválasztásával nyújtsunk kellemes pihenést az éjszakai órákban. Ma már elmondhatjuk, hogy Európa minden országába eljutottak csoportjaink és megelégedve, élményekkel térnek haza. Megjelent kínálatunkban a repülős városlátogatás, nyaralás éppúgy, mint a kombinált utazási lehetőség. Kis, családi vállalkozásként hosszabb útjainkat álatlában évente 1x, vagy még ritkábban hirdetjük meg és bonyolítjuk le.

Idő közben megtörtént a generációváltás és már a 2. generáció vezetésével folytatjuk a tevékenységünket. Örömmel fogadjuk az irodánkba érkező gyakornok diákokat mind középiskola, mind egyetem mellett. Számos cégnek, baráti társaságnak, nyugdíjas- és egyéb klubnak szervezzük az utazásait évtizedek óta. Mindemellett a diákutaztatás is kiemelkedő tevékenységeink között található.   

A tengeri túli utak tervezése, az egyéni nyaralások megszervezése jelenleg is palettánkon szerepel. A pandémia kezdete óta arra törekszünk, hogy a cég fennmaradjon, és a jelenlegi kereslethez igazítsuk a kínálatunkat. Böngésszék útjaink kínálatát, jelezzék újabb igényeiket! Várjuk szeretettel irodánkban, az online térben és természetesen személyesen a programokon!

Szeretettel:

Grosz Pálma

ügyvezető