Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kedvezményeink

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY
Mindazon utasainknak, akik valamelyik 2024-es programfüzetünkben meghirdetett több napos utazásunkra az út megkezdése előtt legalább 90 nappal jelentkeznek és a részvételi díj 100 %-át egy összegben befizetik, 6 % kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból. A kedvezmény az egynapos kirándulásokra nem érvényes. Az egy napos utazásokra csak egy összegben történő befizetés lehetséges.
 
TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNY
Mindazon utasainknak, akik 2021. január 1. után legalább három alkalommal vettek részt a Grosz Utazás Kft. által szervezett több napos úton, és jelentkeznek a 2024-es programfüzetünkben meghirdetett valamelyik egy vagy több napos utazásunkra, 5 % kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból.
 
Mindazon utasainknak, akik 2021. január 1. után legalább három alkalommal vettek részt a Grosz Utazás Kft. által szervezett egy napos úton, és jelentkeznek a 2024-es programfüzetünkben meghirdetett valamelyik egy napos utazásunkra, 5 % kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból.
 
A törzsutas-kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy az utas jelentkezéskor megadja, mikor és melyik utazásainkon vett részt.
 
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy az előfoglalási és a törzsutas-kedvezmény nem vonható össze.
A kedvezmények kizárólag a Grosz Utazás Kft. saját szervezésű teljes árú részvételi díjból érvényesíthetők. A kedvezmények nem vonatkoznak a menetrend szerinti repülőjegy megrendelésekre, vonatjegyekre, kompjegyekre, hajójegyekre, az akciós ajánlatokra, valamint a járulékos szolgáltatásokra (illetékek, felárak, vízumdíjak, utasbiztosítás, fejhallgató készülék).
 
A kedvezmények igénybe vehetők partnereinknél történő foglalások esetén is!
 

SZÉP-KÁRTYÁS FIZETÉS

Belföldi útjaink, legyen szó egy vagy többnapos programról, SZÉP-kártyával is fizethetők. SZÉP-kártyás fizetés esetén az iroda által kínált kedvezmények csökkenek, 3%-ot tudunk ajánlani. A SZÉP kártya felhasználása csak abban az esetben történhet, ha a kártya tulajdonosa is részt vesz az utazáson.