Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Nyaralás a Krk-szigeten - Horvátország Kirándulás Rijekába, Opatijaba és Krk városba

Utazás: komfortos autóbusszal
Útvonal: Székesfehérvár – Omisalj – Krk – Rijeka – Opatija - Székesfehérvár
Időpont: 2019. július 14-21. (8 nap/ 7 éj)
Elhelyezés: 2*+ szálloda, 2-3 ágyas szobáiban
Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora)
Részvételi díj:   135.000 Ft + utasbiztosítás 3.600 Ft/fő 2 ágyas szobában
   110.000 Ft + utasbiztosítás 3.600 Ft/14 éves korig 3 ágyas szobában
                             120.000 Ft + utasbiztosítás 3.600 Ft/14 éves korig 2 ágyas szobában
                             127.500 Ft + utasbiztosítás 3.600 Ft/3. felnőtt 3 ágyas szobában
           165.000 Ft + utasbiztosítás 3.600 Ft/1 ágyas szobában

Krk-sziget, Omisalj:
Szálláshelyünk kedvező távolsága miatt igen népszerű üdülőhely a tengert szerető turisták körében! A csodálatosan csillogó Adria kék vize méltán csábít bennünket pihenésre! Szállodánk egy 3 épületből álló komplexum, mely a betonos-köves-apró kavicsos parttól 50 méterre helyezkedik el. A szálloda a part adottságaiból adódóan gyönyörű panorámájú helyen, fákkal körbevett árnyas ligettől védve terül el.

Program:
1.    nap: indulás reggel 7 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Letenyei határátlépést követően (érvényes igazolványokat ellenőrzik!) folyamatos utazás Horvátországon keresztül az Adriai tenger partjára. Út közben technikai szünetekre állunk meg. Forgalomtól függően a kora délutáni órákban érkezés Krk-szigetre. A szállás elfoglalása után szabad program. Este vacsora. (7 éj)

2.    nap: pihenés, fürdés, szabad program.
3.    nap: kirándulás a sziget fővárosába, Krkbe. A délelőtti órákban ismerkedés a hangulatos városkával. Közös séta az óvárosban, a tengerparton. A krki Frangepán várból irányították egykoron a Frangepánok a sziget és a környező szárazföldek működését. A ma látható erődöt az illír időktől folyamatosan építik (több mint 2000 éves az erőd magja). Az erőd falai, városkapui is ugyan ott vannak, mint egykoron. A város belső tereit természetesen többször átépítették. A ma látható szerkezet a XII. és a XV. század között alakult ki. Ezután szabad program. A kikötőből 2 órás hajózásra indulunk, melynek során megcsodálhatjuk Krk és Punat partjait, Plavnik sziget szikláit és Cres sziget partvonalát. Útunkat sirály csapatok követik. (Hajózás időjárás függő! Ára: 150 HRK) Délután visszaérés a szállodába.

4.    nap: szabad program, fürdés, napozás. Strandolási lehetőség Punat partjainál (védett öböl, látható a nyílt víz, homokos partvonal). A helyszínre autóbuszunkkal jutunk el.


5.    nap: reggeli után utazás a Bakari-öböl mentén Rijeka városába. Buszunkkal a központban állunk meg. Majd gyalogos városnézés keretében megismerkedünk Rijekával - az egykori Fiume -, a Magyar Királysághoz tartozó híres kikötővárossal.  Felmegyünk a Trsat hegyre is a Frangepán várhoz, majd felkeressük a kegytemplomot és gyönyörködünk a csodálatos panorámában.

6.    nap: szabad program, fürdés, napozás vagy kirándulás az Észak-Velebit Nemzeti Parkban. Reggeli után autóbusszal egy csodálatos panorámaúton Crkvenica és Senj érintésével a Velebit hegységbe utazunk. A vidék különlegességét, valamint az állat- és növény-világ gazdagságát illetően a Velebit legértékesebb része az Észak-Velebit Nemzeti Park, melynek alig 109 km²-nyi, a hegység legészakabbra fekvő, meredélyes területén egy sor látványosság található, mint például a Hajdučki és Rožanski kukovi sziklák karsztalakzatai, a természetben lévő botanikus kert, valamint számos barlang. Ezt tartják Horvátország leglátványosabb túraútvonalának, amely arról is nevezetes, hogy a kevésbé gyakorlott túrázóknak is biztonságos mozgást tesz lehetővé a sziklapárkányok és a mély szakadékok peremén. Az ösvényről szép kilátás nyílik a tengerre és a Kvarner-öböl szigeteire. Késő délután érünk vissza a szállodába.

7.    nap: szabad program, fürdés, napozás. Este, vacsora után Opatijába utazunk egy kellemes és hangulatos sétára. Az egykori Abbázia szebbnél szebb szállodákkal fogadja a világ előkelőbb vendégeit és kínál számukra kikapcsolódási lehetőséget. Ebbe a hangulatba nyerünk most bepillantást.

8.    nap: délelőtt búcsút veszünk Omisaljtól és indulunk Magyarországra. Út közben megállunk egy bevásárló központnál. Az délutáni órákban érkezünk Székesfehérvárra, a Skála parkolóba.

Strandon napágy bérlése: 25 HRK/nap.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Imréné; Grosz Pálma
Telefon/fax: 22-315-662
Mobil telefonok (egész nap): 06-30-267-7448; 06-30-901-5703
e-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Mancz János utca 2/c. I/4.
Iroda címe: József Attila utca 2/e (Ügyeletes gyógyszertár épület hátsó oldalán, az ellentétes sarkán)
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 9-17-ig
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!