Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Nyaralás Bosznia-Hercegovinában

Utazás: komfortos autóbusszal
Útvonal: Székesfehérvár – Mostar – Neum - Dubrovnik – Korcula
Időpont: 2019. július 25-augusztus 2. (9 nap/8 éj)
Elhelyezés: 3 csillagos szállodákban, 2 ágyas szobákban
Ellátás: svédasztalos reggeli és vacsora
Részvételi díj: 145.000 Ft + utasbiztosítás 4.050 Ft + belépők (12 €)
Egyágyas felár: 35.000 Ft
3-12 éves gyerek kedvezménye: 25.000 Ft
3. felnőtt kedvezménye: 12.000 Ft
Fizetőeszköz: euro, és horvát kuna, valamint konvertibilis márka (helyszínen váltható)

Program:
1.    nap: indulás reggel 6 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatos utazás, rövid technikai szünetekkel a fent nevezett útvonalon a magyar-horvát, majd a horvát-bosnyák határállomásokig. Délután folyamán a lenyűgöző szépségű Neretva folyó völgyében haladva érkezünk meg Mostarba. Az óvárosban található szállás elfoglalása után ismerkedés a várossal. Csontváry festménye híressé, a dél-szláv háború ismertté tette az Öreg-hidat, Mostarban. Nemcsak a híd, de a teljes belváros újjáépülve és lakói nagy szeretettel várják az érkező turistákat. Törökös hangulat, bazársor, és mindig mosolygó emberek fogadnak bennünket. A városnézés során megismerjük a település nevezetességeit: hídőr háza, Öreg híd, rézművesek utcája, Koski Mehmed pasa dzsámija a csodálatos kilátást adó minarettel, valamint egy középkori török ház teljes berendezésével. Este szabadprogram. (1 éj)
2.    nap: reggeli után a mostari program folytatása, majd utazás Blagajba, ahol az egykori dervis rend kolostorát tekintjük meg. A kolostor a Buna folyó forrásánál található, csodálatos természeti környezetben. A délutáni órákban érkezünk meg a tengerparti Neum-ba, hogy elfoglaljuk a tengerparti szállodában a szobáinkat. Vacsora. (7 éj)
3.    nap: pihenés, fürdés, szabad program.
4.    nap: egész napos kirándulás Dubrovnikba. Neumtól 1,5 órányi útra fekvő egykori Raguza rengeteg látnivalót kínál. A várost idegenvezetőnk mutatja be: Fő utca palotái, Ferences templom, Rolando szobor, Óratorony, Domonkos-kolostor (Szent István fejereklyetartója), Városháza, Kikötő, középkori városfalak. A falak teljes hossza közel 2 km, végigjárható. Csodálatos a panoráma a tengerre és a (háború miatt frissen cserélt) piros tetőcserepekre. Lehetőség nyílik felvonóval a város fölötti hegyre utazni, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul a turisták szeme elé. Szabad program.  Érkezés vacsorára a szállodába. A program ára: 20 € (belépők: 60 kuna).
5.    nap: pihenés, fürdés, szabad program.
6.    nap: pihenés, fürdés, szabad program. Fakultatív kirándulás: Ston faluba és Korculára. Ston - mely egykor római település volt - középkorban ugyanolyan erős falakkal vették körbe, mint Dubrovnikot. A Peljesac félszigetről hajóval utazunk Korcula szigetre, ahol megnézzük Korculát, a fővárost. Sétálunk a gyönyörű óváros szűk utcáin, megismerkedünk a Püspöki Palota gazdag gyűjteményével, majd szabad program. Vissza szintén hajóval érkezünk a szárazföldre. A program ára: 25 €/fő.
7.    nap: pihenés, fürdés, szabad program.
8.    nap: pihenés, fürdés, szabad program.
9.    reggeli után búcsút veszünk kedves vendéglátóinktól és elindulunk Magyarországra. Az utazás során rövid technikai szüneteket iktatunk be. Érkezés az esti órákban a Skála parkolóba.

A neumi szálloda a tengerparton található, ahol aprókavicsos-sziklás strand van. A szobák légkondicionáltak, SAT-Tv-vel felszereltek. Hűtő használata: 12.000 Ft/szoba egész hétre. A medence szabadon használható!

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Imréné; Grosz Pálma
Telefon/fax: 22-315-662
Mobil telefonok (egész nap): 06-30-267-7448; 06-30-901-5703
e-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Mancz János utca 2/c. I/4.
Iroda címe: József Attila utca 2/e (Ügyeletes gyógyszertár épület hátsó oldalán, az ellentétes sarkán)
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 9-17-ig
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!