Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Harry Potter Bécsben

Utazás: komfortos autóbusszal

Időpont: (szerda)

Részvételi díj: Ft + utasbiztosítás 540 Ft + belépő

Útvonal: Székesfehérvár – Bécs – Székesfehérvár

Indulás reggel 7.00 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Utazás a Győr-Hegyeshalom útvonalon Bécsbe, útközben megállunk egyszer pihenni (mosdók használata 200 Ft). A délelőtti órákban megérkezünk Bécs külterületére, ahol egy fantasztikus Harry Potter kiállítás vár bennünket! A helyszínen rengeteg eredeti díszlet, jelmez és kellék található, melyekt fel- és ki lehet próbálni. Interaktív képernyők segítenek további kalandokat keresni. 

Innen autóbusszal egy nagyobb kört teszünk meg, hogy megismerjük Bécs új városrészeit, közelről is lássunk igazi felhőkarcolókat, valamint sok parkkal kiépített lakónegyedeket. 

Napunk második részében Bécs belvárosában idegenvezető segíségével megismerjük a legfontosabb látnivalókat. Zárásként pedig szabadidő veszi kezdetét.

Hazaindulás 18.00 órakor, várható érkezés Székesfehérvárra 21.00 órakor.

Belépő a Harry Potter kiállításra: 25 € egységesen, mindenkinek! 

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!