Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

BARCELONA, A VILÁG KÖZEPE - repülővel

Utazás: közvetlen repülőjárattal

Időpont: 2024. április 5-7. (3 nap/2 éj)

Elhelyezés: 4 *-os belvárosi szállodában, 2 ágyas szobában

Ellátás: reggeli (étkezés programok során mindenhol megoldható)

Részvételi díj: 270.000 Ft + biztosítás 1.620 Ft + fejhallgató 3.000 Ft + sztornó biztosítás 5.940 Ft + idegenforgalmi adó 10 €

A részvételi díj tartalmazza a szállást reggelivel, városnézést magyar idegenvezetővel, repülőjegyet, repülőtéri illetéket, a kisméretű kézi poggyász költségét, valamint a repülőtérről a városnézést. Az ár a repülőn lévő szabad helyek függvényében az idő előrehaladtával változhat, de aki már befizetett az útrat, annak fix.

ÉRVÉNYES SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY VAGY ÚTLEVÉL SZÜKSÉGES

Program:

1.    nap: elutazás Budapestről Barcelonába a 10.50 órakor induló közvetlen járattal. Érkezést követően autóbusszal a katalán fővárosban városnézés veszi kezdetét, melynek során Spanyolország második legnagyobb városának legfőbb látnivalóival ismerkedhetnek meg: Spanyol-tér, Montjuic hegy a kilátóval, Nemzeti Palota, Kolombusz sétány, strandok, olimpiai kikötő, Diadalív, Paseo de Gracia, Milá Ház Gauditól. Innen a szállodába megy a csoport. Szobák elfoglalása, szabadidő. (2 éj)
2.    nap: reggeli után gyalogos városnézés a gótikus negyedben, a Ramblas környékén, majd a világhírű Gaudi alkotást, a Sagrada Famíliát, azaz a Szent Család templomot tekintjük meg,melyet nemrég fejeztek be teljesen. Idegenvezetőnk segítségével és útmutatásával az épület minden részletére, titkára fény derül mind kívülről, mind belülről megcsodálva. Szabadidő. Este Flamenco Show, melynek helyszíne a Poble Espanol (spanyol falu), amely az 1929-es Világkiállításra elkészült skanzen jellegű gyűjteménye a Spanyolországban található épületeknek. 
3.    nap: reggeli után szabadidő, majd kiköltözés a szállodából és egy látványos sétára indulunk a Güell parkban, amely szintén Gaudi fantasztikus ötlete nyomán született meg. Innen Montserratba utazunk. Montserrat katalónia spirituális központja, a csodálatos környezetben (rózsaszín szikla konglomerátum veszi körbe) fekvő bencés kolostor barlangok, kápolnák ölelésében található. A bazilikában a Montserrati Szűz Szentélye található. Régóta ismert zarándokhely. Kora este transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre a 21.20 órakor induló járattal.

Idegenforgalmi adó: 10 €, helyszínen fizetendő

Belépők: Sagrada Família 30 €

               Güell Park 10 €

                Montserrat 10 €

                1 napos travelcard 11,20 €, 2 napos 17,60 €, 3 napos 25,50 €

Fakultatív program: Flamenco Show 35.000 Ft - vacsorával

Repülő: közvetlen ryanair járat Budapest és Barcelona között. Fedélzeti ellátás nincs, de vásárolni lehet a gépen. Menetidő: 2 óra 40 perc. Fedélzetre vihető kézipoggyász mérete: 40 x 25 x 20 cm, összesen 1 db lehet.

Vásárolható feladandó poggyász: 10 kg    28.000 Ft
                                                       20 kg    46.000 Ft


A menetrendváltozás jogát a légitáraság fenntartja magának!

BUDAPEST – BARCELONA 10.50 – 13.25
BARCELONA – BUDAPEST 21.20 – 23.55

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!