Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent Krakkóban és Zakopánéban II.

Utazás: komfortos autóbusszal
Időpont: 2023. december 9-10. (2 nap/1 éj)
Elhelyezés: 3*-os szállodában, Krakkóban
Ellátás: reggeli és 3 fogásos vacsora 
Részvételi díj: 52.000 Ft + utasbiztosítás 1.080 Ft
Helyszínen fizetendő: fejhallgató készülék 2.000 Ft
Útvonal: Székesfehérvár – Krakkó – Zakopane - Székesfehérvár

Program:
6 óra: indulás Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatos utazás, rövid technikai szünettel Szlovákián át Lengyelországba, Krakkóba. Gyalogos városnézés keretében iegenvezetőnk segítségével ismerkedünk a főbb nevezetességekkel: Wawel domb, ahol a Királyi palota és a Székesegyház található, utóbbi rengeteg magyar emlékkel. Majd a kanonoki soron besétálunk a mindig nyüzsgő Fő térre, a Rynek Glówny-ra. Megszámlálhatatlan hangulatos kis házikóban kínálják az árusok a helyi termékeket az Adventi vásárba érkezők számára. A jó hangulatról a színpadi fellépők, valamint a forralt bor és kürtőskalács árusok gondoskodnak. Szabadidő. Innen a krakkói szállodába megyünk. Szobák elfoglalása, vacsora. (1 éj)
Másnap reggeli után Zakopaneba utazunk. A Tátra gyönyörű vonulatai, a csipkés hegycsúcsok minden évszakban ámulatba ejtik az utazót! Télen Zakopane kiváltképp a Tátra fővárosává válik. A délelőtti órákban lehetőség nyílik idegenvezetőnk segítségével bepillantani a gorálok életébe, ma is élő hagyományaiba, megtekinteni házaikat. Séta a mindig nyüzsgő fő utcán. Majd lehetőség van siklóval feljutni a Gubalowkára, 1230 méteres magasságba, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Magas Tátra vonulataira (26 PLN).
A felvonó aljában található óriási piac árusainak minőségi termékei vásárlásra csábítanak (fa eszközök, játékok, bőráru, bunda, ruházat, táska, sajt, lekvár, stb.)! Szabadidő. Ebédelési lehetőség, illetve kedvező időjárás mellett ki lehet próbálni a lovasszánt (kb.60 PLN)
A délutáni órákban a csoport Magyarországra indul. Érkezés Székesfehérvár, Skála parkolóba a késő esti órákban.

Fizetőeszköz: lengyel zloty, bankkártyát nagyon sok helyen elfogadnak! 

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!