Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Velence tavaszi hangulatban

Utazás: komfortos autóbusszal

Útvonal: Székesfehérvár – Postojna – Portoroz – Velence – Trieszt – Koper – Piran - Ljubljana - Székesfehérvár

Időpont(4 nap/ 3 éj)

Elhelyezés: 4* -os szállodában, 2 ágyas szobában, közvetlen tengerparton

Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora)

Részvételi díj: Ft + utasbiztosítás Ft + útlemondási biztosítás Ft

Helyszínen fizetendő: fejhallgató készülék 3.000 Ft/fő + belépők (Postojna 30 €, hajó Velencébe 20 €)

Egyágyas felár

Velence városa évszázadok óta vonzza az utazókat! Megannyi történet, csodaszép épület és maga a lagúnák közt előbukkanó paloták látványa elbűvöli a látogatót. Trieszt és Koper kikötővárosok érdekes színfoltjai az Adria-partnak. A szomszédos Szlovénia megannyi természeti kincsével, szépséges tájaival és ember léptékű városaival hamar rabul ejtenek mindenkit. Közvetlen tengerparti szállodai elhelyezést kínálunk. Élvezze a feltöltődést!

Program:
  1. nap: indulás reggel 7.00 órakor Székesfehérvárról, a Skála parkolóból. Tornyiszentmiklóst elhagyva érkezés Szlovénia területére. Folyamatos utazás rövid technikai szünetekkel a világhírű Postojnai Cseppkőbarlangig, mely az UNESCO Világörökség része. Először kisvasút visz be a hatalmas barlangba, majd gyalogos séta következik. A végén ismét kisvasúttal utazunk a felszínre (belépő: 30 €). A délutáni órákban a csoport a tengerparti Portoroz közelébe érkezik. Szobák elfoglalása, fürdés a beltéri, melegített tengervízzel töltött medencében, vagy séta a tengerparton. Este vacsora. (3 éj)
  2. nap: reggeli után utazás Punta Sabbioni kikötőbe. Velencébe hajóval megérkezni felér egy mesebeli utazással. A Szent Márk téren kezdjük a várossal és múltjával való ismerkedést. Megnézzük belülről a székesegyház épületét, majd elveszünk a szűk utcák labirintusában! Ebédidőben a Rialto híd közelében szabad idő veszi kezdetét. Délután tovább ismerkedünk a múzeumokkal, terekkel, középkori utcákkal. Elfáradva, de élményekkel gazdagon feltöltődve hajózunk vissza a lagúnán a kikötőbe, ahol buszra szállunk és visszautazunk a szállodába. Este vacsora. Hajójegy Velencébe: 20 €
  3. nap: reggeli után Triesztbe utazunk a tengerhez közel eső, részben hegyvidéki útvonalon. A város szomszédságában építette Habsburg Miksa, Ferenc József öccse a Miramare kastélyt és csodaszép trópusi növényekkel tarkított botanikus kertjét. Megismerkedünk a kastéllyal és parkjával. Utána Triesztben teszünk egy buszos városnézést, a szabadidőben pedig sétálhatunk az elmúlt évszázadok hangulatát a mai modern építészettel kevert képet alkotó utcákon, kikötői területen. Délután Koper, a tengeri kikötővel rendelkező város és annak rendezett középkori hangulatot árasztó óvárosának a felkeresése következik. Érkezés a szállodába, fürdés, pihenés, este vacsora.
  4. nap: reggeli után indulás Magyarországra. A tengertől való búcsúzásként kihagyhatatlan Piran felkeresése. Innen a fővárosba, Ljubljanába utazunk, hogy annak kicsi, de bájos központi részét megismerjük. Szabadidőt követően indulás Székesfehérvárra. Az esti órákban érkezés a Skála parkolóba.

A szállodában a reggeli és a vacsora nagyon bőséges, változatos és igazán finom svédasztalos kínálatot biztosít. A teljes kikapcsolódás része a 7 medencével rendelkező, tengerre néző kilátást biztosító wellness részleg. A medencék vize első sorban a tengerből származik és fűtött!

Belépők:

Postojnai Cseppkőbarlang 30 €

Velence: hajó 20 €

               Szent Márk Székesegyház 3 €

Trieszt: Miramare Kastély vezetéssel 20 €, 18 év alatt 10 €, 18-25 év érvényes diákigazolvány bemutatásával 12 €

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!