Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Velemi Gesztenyenapok - Kőszeg - Ják

Utazás: komfortos autóbusszal
Útvonal: Székesfehérvár – Ják - Kőszeg - Velem - Székesfehérvár
Időpont: 2024. október 12. (szombat)
Részvételi díj: 20.000 Ft + belépők

Program:

Indulás reggel 7 órakor Székesfehérvárról, a Skála parkolóból. Folyamatos utazás - rövid technikai szünet beiktatásával - Jákra. A jáki templom az egykori jáki bencés apátság monumentális bazilikája a magyarországi román stílusú építészet kiemelkedő, szinte szimbolikus alkotása. A középkorban megépített hazai monostorok közül szinte egyedülálló módon maradt épen. Művészi gazdagságával képviseli annak a kornak a szellemiségét. A tájképbe illeszkedő mesteri elhelyezésével is fehívja magára a figyelmet (belépő 500 Ft, gyerek 300 Ft).  

Tovább utazunk Magyarorzág egyik leghangulatosabb kisvárosába, Kőszegre.

Városnézés idegenvezetővel, amelynek során megtekintésre kerül többek között: Jézus Szíve plébániatemplom, Hősök kapuja, Városháza, Szent Imre és a Szent Jakab templom, Szentháromság-szobor, Mária-kapu és a Jurisics-vár. Rövid szabad program után tovább indulás Velembe.

Az évszázados hagyományok jegyében rendezik meg a Gesztenyenapokat Velemben. A csoport részt vesz a hangulatos fesztiválon, amelynek középpontjában az idén is a népi mesterségek, a népművészet és a népi gasztronómia állnak. Több színpadon műsor szórakoztatja az odaérkezőket, és természetesen meg lehet kóstolni a gesztenyéből készült finomságokat. (Belépő: 2.000 Ft/fő, diák/nyugdíjas 1.000 Ft/fő.)

A kora esti órákban indulás Székesfehérvárra, az esti órákban érkezés a Skála parkolóba (21-22 óra között).
 

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!