Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Toszkána városai

Utazás: komfortos autóbusszal

Útvonal: Székesfehérvár – Montecatini Terme – Pisa - Lucca - Viareggio - Firenze - Székesfehérvár

Időpont: (4 nap/3 éj)  

Elhelyezés: 3*-os belvárosi szállodában Montecatini Termében, 2 ágyas szobákban (3 és 4 ágyas is van!)

Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és menü vacsora)

Részvételi díj: Ft + utasbiztosítás 2.160 Ft + fejhallgató készülék 2.000 Ft + sztornó biztosítás Ft + belépők 

Egyágyas felár: Ft

Toszkána városai műemlékekben, kincsekben igazán gazdagok, szinte egyedülálló módon a világon! A településeket körbe ölelő dombok és lankák pedig igazán gyöngyszemmé varázsolják számunkra a látottakat. Mini utazásunk során betekintést nyerhetünk a művészetek tárházába és ellátogtunk az egyik kedvelt tengerpartra is. 

Program:

  1. nap: indulás reggel 6 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Utazás a Ljubljana – Trieszt – Velence – Montecatini Terme útvonalon. Út közben technikai szünetekre állunk meg, ahol étkezni is lehet. Forgalomtól függően érkezés az esti órákban a szállásra, Montecatini Termebe. Szállodai szobák elfoglalása, vacsora. (3 éj) Az üdülővárosban közel éjfélig zajlik az élet, nyitva vannak a boltok, bárok, fagyizók.
  2. nap: reggeli után Pisa-ba indulunk, ahol megismerkedünk a város csodálatos építészeti remekműveivel a „Csodák terén”. Itt található a román stílus három gyönyörű alkotása: a keresztelőkápolna, a székesegyház (csak kombinált belépő van: 10 €) és a híres Ferde torony (belépő 20 €). Szabad időt követően ellátogatunk a tengerpartra, Viareggioba. Toszkána legszebb homokos partja és a mellette húzódó sétány kedvelt pihenőhely. Számtalan butik, étterem és kávézó várja az érkezőket. A délutánt egy másik kedves toszkán városban, Luccában töltjük. A várost körbe vevő hatalmas falak tetején sétálva remek kilátás nyílik a hegyekre és a középkori utcaszerkezetre.Az egykori amfiteátrum köré épült házak érdekes hatást mutatnak számunkra, valódi báját éppen ez adja. Meg a számos lakótorony. A szűk utcákban igazi shopping hangulat keríti hatalmába az utazót, aminek mi sem fogunk ellenállni. Este a szállodában vacsora következik.
  3. nap: reggeli után Firenzébe utazunk vonattal (15 €). Minden időnket a reneszánsz művészetek „fővárosában” töltjük. Firenze város szíve a mai napig tükrözi a szabályos, római kori városszerkezetet. A közös séta során megtekintjük a város fő nevezetességeit, melyek közül a legfontosabbak: a híres középkori híd, a Ponte Vecchio, a városháza, a székesegyház a harangtoronnyal, a keresztelő kápolna, az Uffizi képtár (30 €), a Mediciek síremléke, Santa Croce templom (14 €), stb. Szabadidő. Este visszaérkezés a szállodába, vacsora.
  4. nap: reggeli után elindulunk Magyarország felé a Velence – Trieste – Ljubljana – Maribor útvonalon. A késő esti órákban érkezünk vissza Székesfehérvárra (21-22 óra).

 

A 3*-os szálloda Montecatini Terme gyógyüdülőhely belvárosában található, a busz 200 méterre tud megállni, onnan a szűk utcán gyalog jutunk be. Az üzletek és éttermek, cukrászdák éjfélig várják az érkezőket, melyek könnyű sétával elérhetők. A szállodától 12 perc sétára található a felvonó, mellyel a fentebb lévő óvárosba lehet jutni, ahonnan csodálatos a panoráma a toszkán tájra és kellemes esti étkezőhelyek, bárok várják a turistákat. 

Az Uffizi Képtárba csak előzetes jegyvásárlás esetén érdemes ellátogatni! Ennek igényét már a jelentkezéskor kérjük jelezni és a belépő árát befizetni (forintban is lehet az aktuális árfolyam alapján). A jegy névre szól, nem átruházható és nem visszaváltható!

Belépők:

Pisa: helyi busz a parkolóból a központba 3 €/fő oda-vissza

         Székesegyház+keresztelő kápolna 10 €

         Ferdetorony 20 € (ha lesz hely feljutni)

Lucca: toronyház 5-7 € (egyénileg, 200 lépcső)

Vonat Firenzébe oda-vissza: 15 €/fő, névre szóló, nem visszaváltható!

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!