Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Szolnok városnézés – Repülőmúzeum Cegléd fürdőzés és városnézés

Utazás: komfortos autóbusszal
Időpont: 
Útvonal: Székesfehérvár - Budapest - Szolnok – Cegléd - Budapest - Székesfehérvár
Részvételi díj:  Ft + belépők
 

Program:
6 óra 30 órakor indulás Székesfehérvár, Skála parkolóból. Utazás Szolnokig. Érkezés Szolnokra a RepTár Interaktív Repülőmúzeumba. A múzeum a hazai hadászati repülés és repüléstörténelem szerelmeseinek egyik zarándokhelye. Olyan különleges gyűjteménnyel rendelkezik, amely Magyarországon és Kelet Európában is egyedülálló. Helyi vezető segítségével megtekintjük a magyar katonai repüléstörténeti kiállítást, fedett és kültéri területeken elhelyezett repülőgépeket, helikoptereket, légvédelmi eszközöket (belépőjegy vezetéssel: 3.000 Ft , Ny/D: 1.900 Ft, 70 felett és pedagógus igazolvánnyal 500 Ft).
A múzeum látogatásának koronája lehet egy film a 4D-s mozi teremben (1.000 Ft/fő)
Szolnoki városnézés következik. Idegenvezetőnk bemutatja a belváros nevezetességeit: belvárosi barokk plébánia templom, zsinagóga, Tiszavirág gyalogos- és kerékpáros híd, református templom, Szigligeti Színház, Rozárium (magyar rózsák kertje).
Kora délután Ceglédre indulunk, ahol megebédelünk. A fürdőbelépő egy ebédet is tartalmaz. Ezután a termál- és élményfürdő szolgáltatásait vesszük igénybe. A fürdő megteremtésének alapját a több mint 1000 méteres mélységből feltörő 54°C-os termálvíz szolgáltatja, melyet 2004-ben gyógyvízzé nyilvánítottak. Nátrium-klorid-hidrogénkarbonát, valamint fluorid és jodid gyógyvizek csoportjába tartozik, mely kiválóan alkalmas mozgásszervi, reumatikus, emésztőszervi, bőrgyógyászati betegségek és idegpályák rehabilitációs kezelésére. A fürdőkúrák ingere az immunrendszer védekezőképességét is aktiválja. Fürdő belépő ebéddel: 4.000 Ft, Ny: 3.500 Ft (a belépőárak indulásig változhatnak).
Aki nem szeretne fürdeni, idegenvezetőnk segítségével ismerkedik a várossal, majd az autóbusz visszamegy a fürdőben lévő vendégekért.
17 óra: indulunk hazafelé. 20 óra körül érkezünk Székesfehérvárra.
 

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!