Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Plitvicei tavak – éljük át a téli csodát! UNESCO Világörökség

Utazás: komfortos autóbusszal
Útvonal: Székesfehérvár – Letenye – Zágráb - Karlovac - Plitvice - Székesfehérvár
Időpont: 202 (szombat)
Részvételi díj: Ft + utasbiztosítás Ft + belépő €

Program:
Indulás reggel 6 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Letenye érintésével érkezés Horvátország területére. Utazás a Zagrab-Karlovac autópályán, ahol letérünk a vízfolyásokban gazdag alsórendű útra és nemsokára megérkezünk a Plitvicei Tavak Nemzeti Parkhoz. Nedves, öreg erdőktől körülvéve 16 tó terül el, amelyek számtalan vízeséssel kapcsolódnak egymáshoz. A terület csak gyalogosan járható be, illetve helyi elektromos meghajtású kisbuszjárattal (használata időjárás függő!). Gyönyörködünk az erdő érintetlenségében és a rengeteg vízesésben, melyek a tél folyamán megfagynak, az utakat hó borítja. A látvány lenyűgöző! A területen többnyire lombhullató fák élnek és télen teljesen lekopaszodnak, sokkal tágabbá válik a látóhatár a magaslati pontokról nézve. Kisbuszra szállunk és megismerkedünk az Alsó-Tóvidék újabb csodáival. Itt látható a 78 m magasról lezúduló Óriás-vízesés. Majd egy tisztásra érve rövid pihenőt tartunk. Innen sétálunk vissza a parkolóba, ahonnan elindulunk hazafelé. A késő esti órákban érkezünk Székesfehérvár, Skála parkolóba (22 óra magasságában).

Amennyiben az időjárás lehetővé teszi és közlekednek a hajók a Kozják-tavon, mi is felszállunk egyre és onnan is megcsodáljuk a környéket (fél órás utazás).

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!