Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Egy gyönyörű nap Óbudán és a Margitszigeten

Utazás: komfortos autóbusszal
Útvonal: Székesfehérvár – Budapest –  Székesfehérvár
Időpont: 2019. június 2. vasárnap
Részvételi díj: 6.100 Ft + fejhallgató készülék 450 Ft + belépők

Program:

8 óra:  indulás Székesfehérvár Skála Parkolóból.
9 óra 30: Budapestre, Óbudára érkezünk a Várakozók szoborhoz, ahonnan egy sétára indulunk a főváros turisztikai szempontból talán legaktívabb kerületében. Sétánk a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban folytatódik. Gyakorlatilag egy egybefüggő izgalmas kiállításfolyam, amely berendezett boltokkal, utcával, reklámokkal kelti fel a látogatókban a régi idők nosztalgiáját. 2014-ben elnyerte az „Év Múzeuma” elismerést.
Ezután időutazáson veszünk részt a Római Birodalomban, amely a valóban létezett római város, Aquincum település emlékeit mutatja be. Aquincum egy római település és katonai tábor volt a mai Óbuda területén. 1778-ban egy szőlősgazda római padlófűtés maradványaira bukkant munka közben. A leletet Schönvisner István azonosította a valamikori várossal. Óriási földmunkákkal kerültek elő a közel 2000 éves ókori emlékek. A múzeum néhány éve elkészült új, fogadó és bemutató épületeinek bejárása, fejlesztéseinek, modern, interaktív eszközeinek bemutatása izgalmas élményt jelent a látogató számára.
A délutánt a Margitszigeten töltjük. A Margitszigeten sétálni olyan, mintha egy időutazáson vennénk részt, hiszen története a római uralomig nyúlik vissza. A középkor is szép emlékeket hagyott ránk. Megnézzük a domonkos rendi apácakolostor romjait és a Szent Mihály kápolnát, a Víztornyot, sétálunk a Japánkertben, ahol harmóniában lehetünk a természettel. Gyönyörködünk a Vadaspark kis állataiban és a nevezetes faállományban. Sok időt töltöttek itt a régmúlt művészei, írói, költői. Végül a lenyűgöző szökőkúthoz érünk, amely a sziget egyik legfőbb ékessége.
A kora esti órákban autóbuszra szállunk, és indulunk Székesfehérvárra.
kb. 19 órakor érkezünk a Skála parkolóba.

Belépő Aquincum: Teljes árú: 1 900 Ft/fő

                                  Diák/Nyugdíjas: 950 Ft/fő

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!