Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Nápoly - Capri - Vezúv

Utazás: komfortos autóbusszal

Időpont: 2023. október 20-25. (6 nap/5 éj)    

Elhelyezés: 3 *-os szállodában, 2 ágyas szobában, a Nápolyi-öbölben, 1 éj oda- és 1 éj visszafelé 3* szállodák

Ellátás: reggeli (fakultatív vacsora 32.000 Ft)

Részvételi díj: 210.000 Ft + BBP biztosítás 3.240 Ft + belépők 140 € + fejhallgató 2.800 Ft + 4.200 Ft stornó biztosítás

1. nap: indulás reggel 6.00 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Utazás Szlovénián át a Firenze környéki szállodába. Érkezés az esti órákban. Vacsora út közben, fakultatív jelleggel.  (1 éj)

2. nap: reggeli után utazás tovább déli irányba. Kora délután elérjük Campania tartományt és első utunk a „Pokol kapujához”, azaz a ma is aktív Vezúv vulkán kráteréhez vezet. Egy gyalogos ösvényen tudjuk megközelíteni a természet eme ritka csodáját és láthatóvá válik az aktivitás minden irányban. Tovább utazás a Nápolyi-öbölben található szállodába, szobák elfoglalása, fakultatív vacsora. (3 éj)

3. nap: reggeli után autóbusszal Castellammare kikötőbe utazunk, ahonnan kb. 25 perces hajózás után átérünk Capri szigetére. Csónakázási lehetőség nyílik a sziget legszebb részeit ily módon felkeresni vágyók számára (helyszínen fizetendő). Majd kisbuszokra szállunk és felmegyünk Anacapriba. Itt található Axel Munthe villája, a Villa San Michele. Rövid szabad program, amely alatt lehetőség nyílik libegővel felmenni a sziget legmagasabb pontjára, 589 m-re. Ezután kisbuszokkal lemegyünk Capri városkába. Séta a híres Piazettán, valamint Augustus Császár kertjében, ahonnan csodálatos a kilátás a Faraglioni sziklákra. Délután utazás vissza hajóval, majd a kikötőből busszal a szállodába. Vacsora.  

4. nap: reggeli után autóbusszal körutazást teszünk a világ talán legszebb panorámaútján, a Sorrentoi-félszigeten, a Positano – Amalfi – Ravello útvonalon. Út közben Positano megtekintése egy kilátó pontról. Amalfiban a séta során megtekintjük a Dómot és a Szent András-emlékeket. Ezután az Amalfi felett 350 méterrel található Ravello városával ismerkedünk, különös tekintettel a Rufolo villára és annak gyönyörű mediterrán kertjére (Wagner innen meríti az ötletet Klingsor kertjéhez a Parsifalból). Az esti órákban érkezünk vissza a szállodában, vacsora.

5. nap: reggeli után fakultatív program: látogatás Pompeiben, az i.sz. 79 augusztus 24-én kitört Vezúv tűzhányóból kiáramló hamu és lávakő fedte város XVIII. század közepén napvilágra került maradványait bemutató ásatási területen. Fakultatív program ára: 18.000 Ft, belépő 16 €. Majd buszos és gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel a rendkívül színes, különleges hangulatú, csodálatos természeti környezetben fekvő Nápolyban. Ismerkedés a város hangulatával: Castel Nuovo, Királyi Palota, San Carlo Színház, I. Umberto Galéria, Viktor Emánuel Korzó és végül a Dóm. Délutánszabadidő. Este vacsora a városban, majd tovább utazás a Róma környéki szállodába. Szobák elfoglalás, pihenés. (1 éj)

6. nap: reggeli a szállodában, majd utazás egész nap a Róma-Firenze-Bologna-Velence-Ljubljana útvonalon. Napközben rövid pihenőkre állunk meg és lehetőség lesz meleg ebédet is az autópálya éttermeinek egyikében majd elfogyasztani. Érkezés Székesfehérvárra a késő esti órákban.

Belépők: 115 €

Capri - hajó+kisbusz: 60 €

csónak túra Capri körül: 20 €

libegő Caprin: 13 €

San Michele villa: 8 €

Augustus park: 2 €

Amalfi Dóm és Ravelloban a Rufolo villa: 12 €

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!