Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Nápoly - Capri - Vezúv

Utazás: komfortos autóbusszal

Időpont: 2024. október 27-november1. (6 nap/5 éj)    

Elhelyezés: 3 *-os szállodában, 2 ágyas szobában, a Nápolyi-öbölben, 1 éj oda- és 1 éj visszafelé 3* szálloda Róma környékén

Ellátás: svédasztalos reggeli (fakultatív vacsora 4 alkalommal: 36.000 Ft)

Részvételi díj: 230.000 Ft + BBP biztosítás 3.240 Ft + belépők, hajók, foglalási díjak 195 € + 5.500 Ft stornó biztosítás

Egyágyas felár: 50.000 Ft

Program:

1. nap: indulás reggel 6.00 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Utazás Szlovénián át a Róma környéki szállodába. Érkezés az esti órákban. Étkezési lehetőség út közben, a megállókban.  (1 éj)

2. nap: reggeli után utazás tovább déli irányba. Nemsokára elérjük Campania tartományt, ahol buszos és gyalogos városnézés veszi kezdetét a rendkívül színes, különleges hangulatú, csodálatos természeti környezetben fekvő Nápolyban. Ismerkedés a város hangulatával: Castel Nuovo, Királyi Palota, San Carlo Színház, I. Umberto Galéria, Viktor Emánuel Korzó és végül a Dóm. Továbbutazás a Nápolyi-öbölben található szállodába, szobák elfoglalása, fakultatív vacsora. (3 éj)

3. nap: reggeli után pihenés a szállodában, szabad program. Fakultatív kirándulás: helyi autóbusszal körutazást teszünk a világ talán legszebb panorámaútján, a Sorrentoi-félszigeten, a Positano – Amalfi – Salerno útvonalon. Út közben Positano megtekintése egy kilátó pontról. Amalfiban a séta során megtekintjük a Dómot és a Szent András-emlékeket. Szabadidő: fagyizási, étkezési lehetőség számos helyi specialitásból, napozás és esetleg fürdés a tengerben. Amalfiból hajóval jutunk el a part mentén Mairoiba, ahol vár bennünket az autóbusz. Az esti órákban érkezünk vissza a szállodába, vacsora.   Fakultatív program ára: 50 €

4. nap: reggeli után autóbusszal Sorrento kikötőjébe utazunk, ahonnan kb. 25 perces hajózás után átérünk Capri szigetére. Csónakázási lehetőség nyílik a sziget legszebb részeit ily módon felkeresni vágyók számára (helyszínen fizetendő, csónakázás időjárás függő). Majd kisbuszokra szállunk és felmegyünk Anacapriba. Itt található Axel Munthe villája, a Villa San Michele. Bepillantunk a villába és a csodaszép kertbe, ahonnan pazar kilátás nyílik a környékre. Szabad program, amely alatt lehetőség nyílik libegővel felmenni a sziget legmagasabb pontjára, 589 m-re. Ezután kisbuszokkal lemegyünk Capri városkába. Séta a híres Piazettán, valamint Augustus Császár kertjében, ahonnan csodálatos a kilátás a Faraglioni sziklákra. Délután utazás vissza hajóval, majd a kikötőből busszal a szállodába. Vacsora.  

5. nap: reggeli után: látogatás Pompeiben, az i.sz. 79 augusztus 24-én kitört Vezúv tűzhányóból kiáramló hamu és lávakő fedte város XVIII. század közepén napvilágra került maradványait bemutató ásatási területen. Innen az utunk a „Pokol kapujához”, azaz a ma is aktív Vezúv vulkán kráteréhez vezet. Egy gyalogos ösvényen tudjuk megközelíteni a természet eme ritka csodáját és láthatóvá válik az aktivitás minden irányban (jegyet csak előzetes foglalással lehet venni, így jelentkezéskor kérjük befizetni: 5.000 Ft). Tovább utazás a Róma környéki szállodába (ugyanz, mint idefele). Szobák elfoglalás, vacsora, pihenés. (1 éj)

6. nap: reggeli a szállodában, majd utazás egész nap a Róma-Firenze-Bologna-Velence-Ljubljana útvonalon. Napközben rövid pihenőkre állunk meg és lehetőség lesz majd meleg ebédet is elfogyasztani az autópálya éttermeinek egyikében. Érkezés Székesfehérvárra a késő esti órákban.

Belépők: 195 €

Capri - hajó+kisbusz: 70 €

csónak túra Capri körül: 23 €

libegő Caprin: 14 €

San Michele villa: 10 €

Augustus park: 3 €

Pompeji 30 €

Helyi idegenvezető, foglalási díjak, adminisztrációs költség, kötelező fejhallagató díja: 45 €

Fakultatív program: Amalfi-part - ezt a kirándulást a helyi szabályok értelmében kizárólag olasz busszal tudjuk lebonyolítani! Előzetes regisztráció szükséges indulás előtt 1 hónappal!

Fakultatív program ára: 50 € + Amalfi Dóm belépő 4 € + hajózás Amalfiból Maioriba: 16 € (a hajózás időjárásfüggő, amennyiben nem közlekednek a hajók, úgy taxit kell igénybe vennünk)

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!