Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Krisna-völgyi Búcsú

Utazás: komfortos autóbusszal

Időpont: 2024. július 27. (szombat)

Részvételi díj: 16.000 Ft + belépő

Útvonal: Székesfehérvár – Somogyvámos – Krisna-völgy –  Székesfehérvár


Krisna-völgy a maga nemében páratlanul szép és érdekes hely. A jelentős történelmi múlttal bíró kis somogyi falu, Somogyvámos határában található. A 260 hektár területű Indiai Kulturális Központ és Biofarm azzal a céllal létesült, hogy az embereket hozzásegítse egy ősi, lelki kultúra értékeinek, valamint ugyanezen a szellemiségen alapuló természetes életmódnak a megismeréséhez. Az egyedülálló törekvés jó visszhangra talált, és az elmúlt évek alatt többszázezer feltöltődésre vágyó látogató kereste fel a Krisna-völgyet.


Kérés a vendégekhez:
-    A Krisna-völgyben élők nem fogyasztanak húst, halat, tojást, és nem isznak alkoholt, ezen kívül nem dohányoznak, kérik a látogatókat, hogy ők se tegyék ezeket!

Krisna-völgy öko-bio falu csodálatos környezetben, arborétumával, sétaútjaival, tavaival s kedves, vendégszerető lakóival idén is szeretettel várja Vendégeit a Balaton-part egyik legnagyobb nyári rendezvényén a Krisna-völgyi Búcsúban.

Program:
8 óra: indulás Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatos utazás a Somogy megyei Krisna-völgyig.
9 óra 30: a faluban található recepción a belépőjegy megváltása után helyi idegenvezetővel a látványosságok egész sorának a megtekintése: dísztavak, pavilonok, emlékművek, arborétum, tehenészet, kézműves bolt, biokertészet, kis szentélyek, stb. A völgy fő építészeti látványossága a templom, amely az egész világon is egyedülálló, páratlan szépségű indiai stílusú szentély – megtekintése szintén helyi vezetővel. A vezetés során kielégítő válaszokat kap a látogató az itt élők mindennapi életéről, a Krisna-tudat filozófiájáról, a hely történetéről és egyéb érdekességekről. Eközben lehetőség nyílik fényképezésre, videózásra.

12 óra: Változatos színpadi előadások keretében megismerhetjük a védikus tradicionális indiai esküvőt, az indiai táncot. Számunkra érdekes, hogy a távoli kultúrában hogyan szervezik meg életünk egyik legfontosabb eseményét, az esküvőt.

14 óra: 800 m2-es szabadtéri étterem, boci simogató, gyermekprogramok és kézműves kirakodóvásár ez alkalommal is elengedhetetlen kelléke a fesztiválnak. A könyves sátorban megtalálható a védikus irodalom remekei, a fesztiválstand pedig egész napos zenés-táncos kulturális, valamint sok-sok családi és gyermek programmal várja vendégeit. A Búcsú helyszínei 2 kisvasúttal is körbeutazhatók.

17 óra: indulunk vissza Székesfehérvárra.

kb. 18.30 óra: érkezünk a Skála Parkolóba.

Belépőjegyek:

Teljesárú jegy: 4.000 Ft

Nyugdíjas/gyermek jegy: 2.500 Ft

Szabadtéri vezetett túrák: ingyenes (kertészet, életmód, gyógynövény, stb.)

Fizetős szolgáltatás: kisvasút (600 Ft), ökrösszekér (2.000 Ft)

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!