Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Isztambul gazdagon - repülővel

Utazás: közvetlen repülőjárattal
Időpont: 2022. május 12-15. (4 nap/3 éj)
Elhelyezés: 2 ágyas szobában, 4 ­*-os szállodában, Isztambul európai belvárosában, Aksarayban
Ellátás: félpanzió (büféreggeli és több fogásos menüvacsora)
Részvételi díj: 190.000 Ft + biztosítás 1.840 Ft + fejhallgató készülék 2.000 Ft + belépők

A részvételi díj tartalmazza a szállást félpanzióval, városnézéseket magyar idegenvezetővel, repülőjegyet, repülőtéri illetéket és a poggyász költséget, szervezési díjat. Az az utazás lemondása esetén a repülőjegy ára nem visszatéríthető!

2022. november 15-ig ÉRVÉNYES ÚTLEVÉL SZÜKSÉGES!

Program:
1. nap: utazás közvetlen repülőjárattal Budapest-Isztambul útvonalon, érkezés Isztambulba a déli órákban. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Ismerkedés a környékkel, látogatás a Laleli dzsámiban, ahol megtapasztaljuk a helyi szokásokat. Ismerkedés a város hangulatával. Az út fáradalmainak kipihenésére egy hamam felkeresése szolgál. Este vacsora a szállodában. (3 éj) (Transzfer költsége helyszínen fizetendő!)

2. nap: reggeli után megismerjük az évszados történelmű helyszíneket: a 330-ban épített Hippodrom terét, Kék Mecsetet (Szultanahmet Dzsámi), Ayia Sofia Székesegyházat. Ebéd lehetőség egy kellemes török étteremben. Délután a 4 udvarból álló Topkapi Palota következik, ahol a Harem területét is bejárjuk a nemrég felújított részekkel együtt. Maga a palota komplexum egy városnyi területet foglal el és ma is körbeveszik az egykori falak. 500 éven át innen irányították az óriási török birodalmat. A pompás kertek, tág udvari terek mellett számos különleges kiállítás is vár bennünket. Csodálatos a panoráma a Boszporuszra, Aranyszarv-öbölre és a Márvány tengerre a negyedik udvarból! A délután hátralévő részében szabadidő, melynek keretében bepillantást nyerhetnek a világ legnagyobb fedett bazárjába, a Nagybazárba. Este vacsora.

3. nap: reggeli után autóbuszra szállunk, és tovább ismerkedünk a várossal. Ellá­to­ga­tunk a Nagy Szulejmán mecsetbe (az egyik leg­szebb Isztam­bulban), ahol a Magyar­or­szágot is meghó­dító Szulejmán szultán, felesége, Hürrem szultána és lányuk, Mihrima is nyugszik. Láthatjuk a hatalmas bizánci városfalakat, melyek ma is több kilóméter hosszan láthatóak. Busszal átkelünk Ázsiába a Boszporusz felett átívelő hídon és megpihenünk a Szerelmesek dombján, a Camlican. Ellátogatunk a Camlica Dzsámiba, ami Törökország legnagyobb mecsete, 60.000 hívő befogadására szolgál. Mégis könnyed, ízléses és gyönyörű épület. Visszatérve az európai oldalra megnézzük a Galata hidat (ebédelési lehetőség) és megismerkedünk a Fűszerbazár/Egyiptomi bazár varázslatos világával. Majd felmegyünk a Galata toronyba. A környéken másfél évezred óta latinok élnek. Hangulatos utcák nyüzsgése fogad bennünket. Szabad program következik. Este vacsora. Fakultatív program: török est egy kellemes, zenés helyen (néptánc, hastánc, show műsor, italfogyasztással), ára: 35 €/fő.

4. nap: reggeli után egy lenyűgöző hajóúton veszünk részt a Boszporuszon! A két oldalon, két földrész látható: Ázsia és Európa. Ezután a fényű­zően beren­dezett Dolmabahce palo­tában teszünk látogatást, mely az utolsó török szul­tánok egykori rezi­den­ciája volt. Szabad program, majd indulás a Világ legnagyobb és legmodernebb repülőterére. Érkezés Budapestre az esti órákban. (A repülőtérig a transzfer díj a helyszínen fizetendő!)
Helyszínen fizetendő (belépők, transzferek, hajó, helyi vezető, foglalási költségekkel együtt):
transzfer díj: 2 x 25 €/fő
2.nap: 50 €/fő
3.nap: 50 €/fő
4.nap: 75 €/fő (hajózással együtt)

 

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő 9-17h | Kedd 14-18h | Szerda - Csütörtök - Péntek 9-15h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!