Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Igali Termál- és élményfürdő Városnézés Kaposváron

Utazás: komfortos autóbusszal

Útvonal:  Székesfehérvár – Kaposvár – Igal - Székesfehérvár

Időpont: 2019. január 26. (szombat)

Részvételi díj: 8.500 Ft + belépő

Program:

 

7 óra: indulás Székesfehérvár, Skála parkolóból.

 

9 óra 30: érkezés Somogy megye székhelyére, a hét dombra épült Kaposvárra. Sétát teszünk az utóbbi években megszépült belvárosban: Kossuth tér – amely egy igazi békebeli promenád hangulatát árasztja, Székesegyház, Városháza, az egykori megyeháza, Levéltár, múzeumok épületei, Rippl-Rónai Emlékmúzeum, stb.

 

13 óra: érkezés Igalba. Belépés a termál- és gyógyfürdőbe, ahol a megváltott belépőjegyért a következő szolgáltatásokat kapja a csoport: fedett és nyitott gyógymedencék és élménymedencék, valamint a szauna világ használatának a lehetősége. (Belépőjegy: teljes áru: 3000, Ny/D: 1.700 Ft). A belépő egy ebédet is tartalmaz a fürdő területén található étteremben.

Az igali gyógyvíz vize alkáli-kloridos és hidrogén-karbonátos, s a benne lévő jodid-ion miatt a jódos vizek csoportjába tartozik. Magas hőmérséklete és az ásványi anyag tartalma miatt jelentős gyógyító hatással bír: elősegíti a reumás mozgásszervi panaszok, és sérülések utáni keringési zavarok, ízületi bántalmak gyógyulását. Jótékony hatással van az urológiai bajokra és gerincbántalmakra is.

 

18 órakor: a csoport elindul Igalról.

 

Kb. 19 óra 30:  érkezés Székesfehérvár, Skála parkolóba.

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!