Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Horvát rövid pihenés - Krk sziget

Utazás: komfortos autóbusszal
Útvonal: Székesfehérvár – Plitvicei-tavak – Punat - Krk – Rijeka - Székesfehérvár
Időpont:  (4 nap/3 éj)
Elhelyezés: 3 csillagos szállodában, 2 ágyas szobákban, 100 méterre a tengerparttól      
Ellátás: svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora itallal
Részvételi díj: Ft + utasbiztosítás  Ft + belépő  € + storno biztosítás  Ft
Egyágyas felár:  Ft

Fizetőeszköz: €

Program:

  1. nap: indulás reggel 6 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatos utazás, rövid technikai szünetekkel az M7-es majd az A4-es autópályákon Horvátországon keresztül a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkig. Bejárjuk a tavakat, hajózunk a Kozjak tavon, majd kisvonattal jutunk vissza a parkolóba. Tovább utazunk, hogy elérjük az Adriai tengerpartot. A Krk-szigetre tartó hídon át jutunk el Punatba, az üdülővárosba. 100 méterre a parttól álló szálloda szobáinak elfoglalása, este vacsora. (3 éj)
  2. nap: pihenés, fürdés, szabad program. Hajós idő esetén 1 órás sétahajózás a tengeren, majd ismerkedés Krk várossal, a sziget központjával.
  3. nap: pihenés, fürdés, szabad program.
  4. nap: nap: pihenés, fürdés, szabad program. Haza indulunk, de útközben megállunk Fiuméban (Rijeka) és megismerjük az egykori Tengermellék legfontosabb kikötővárosát. Korzózunk egyet, szabadidőben ebédlehetőséget biztosítva. Kora délután indulunk haza, az esti órákban érkezünk Lajoskomáromba, majd Székesfehérvárra.

Plitvicei tavak belépő: 40 €, amit indulás előtt legkésőbb 1 hónappal be kell fizetni!

Hajózás: 10 € (1 óra) - helyszínen fizetendő

A punati szálloda a kristálytiszta vizű tengerparttól 100 méterre található, ahol aprókavicsos-sziklás strand van, egyes szakaszok lebetonozottak. A szobák légkondicionáltak, SAT-Tv-vel, hajszárítóval, wifi-vel felszereltek. 

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!