Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hallstatt - Salzburg - Salzkammergut

Utazás: komfortos autóbusszal

Útvonal: Székesfehérvár – Hallstatt – Salzburg – St.Wolfgang

Időpont: 2021. július 14-15. (2 nap/1 éj)

Elhelyezés: 2 ágyas szobák, *** szálloda St.Wolfgang főterén

Ellátás: félpanzió (reggeli és 3 fogásos menü vacsora)

Részvételi díj: 40.000 Ft + utasbiztosítás 920 Ft + fejhallgató készülék 1.000 Ft + belépők: 32 €

Az Alpok mesés csúcsai, kristálytiszta tavai és a zöldellő rétek csábítanak Salzkammergut vidékére, ahol a természet mellett a városok gazdagságát a sónak köszönhetik az ott élők. Szállásunk egy mesebeli helyen található!

  1. nap: indulás reggel 6.00 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatos utazás, rövid technikai szünetekkel Ausztrián keresztül (Hegyeshalom – Bécs – Linz) Salzkammergut területére. Felkeressük Salzburgot, a várost, mely egész évben csábítja a kultúra és a szépség iránt érdeklődőket. A gyönyörű alpesi környezetben elhelyezkedő barokk településen először közös sétát teszünk (Residenzplatz, Dóm, Szent Péter temető és templom, Fesztiválpaloták, Mozart szülőháza, Getreidegasse, Városi Színház, Salzach-folyó, Mirabell kastély parkja stb.), majd szabad program következik. Este érkezünk a szállodába, St.Wolfgangba. Vacsora. Utána ismerkedés az egykori passaui püspök, majd remete életével, általa alapított bűbájos kis városkával. Ő volt Gizella királyné tanítója és a középkor egyik legszeretettebb szentje. 
  2. nap: reggeli után elbúcsúzunk kedves vendéglátóinktól és a közeli Hallstattba utazunk. Felkeressük a tó partján egymás fölé épített tüneményes házak övezte piciny település utcáit. Bepillantunk a csontkápolnába. Fogaskerekűvel felmegyünk a város fölé, látogatást teszünk a sóbányában, majd elsétálunk a sky walkhoz. Szabadidőnkben vásárlási és étkezési lehetőség. Utána Magyarország felé vesszük az irányt. Néhány technikai szünet beiktatásával folyamatos utazás Székesfehérvárig. Érkezés a városba a késő esti órákban.

 

A belépők tájékoztató jellegűek, indulás előtt pontosításra kerülnek:

Csontkápolna 2 €, Sóbánya fogaskerekűvel: 30 €

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Imréné; Grosz Pálma
Telefon/fax: 22-315-662
Mobil telefonok (egész nap): 06-30-267-7448; 06-30-901-5703
e-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Mancz János utca 2/c. I/4.
Iroda címe: József Attila utca 2/e (Ügyeletes gyógyszertár épület hátsó oldalán, az ellentétes sarkán)
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 9-17-ig
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!