Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Egerszalók fürdőzés, kirándulás és borozás egy napban

Időpont: 2021. szeptember 11. szombat

Utazás: komfortos autóbusszal

Útvonal: Székesfehérvár - Budapest - Egerszalók - Szépasszonyvölgye - Budapest - Székesfehérvá

Részvételi díj: 13.000 Ft + belépők

Program:

7 óra: Indulás Székesfehérvár, Skála parkolóból. Utazás Egerszalókig technikai szünettel.

Egerszalókra érkezve elsőként az erdőben megbújó Betyárbújó kaptárkövet keressük fel rövid sétával. A riolittufába vájt kaptárkövek a Bükkalja egyik legfőbb turistalátványosságai, leginkább különleges kialakulásuk és máig rejtélyes használatuk miatt.

Ezután a közeli, felújított és berendezett Barlanglakásokat tekintjük meg helyi vezető kíséretében. Az összefüggő barlangházak hűen őrzik Egerszalók és környékének helytörténeti és építészeti emlékeit, a paraszti kultúra letűnt hagyományait.Majd 3D mozi repít vissza minket az időben: megismerkedünk a Bükköt alkotó kőzetek és a barlanglakások kialakulásának történetével. Ezután frissen sült, kemencés kenyérlángost kóstolhatunk.

A kora délutánt a négycsillagos Saliris Resort Gyógy- és Termálfürdőben töltjük. A domboldalról lefolyó gyógyvíz alkotta különleges teraszos mészkőképződmény lábánál épült fürdő 17 medencével és sokoldalú wellness szolgáltatással vár minket. A kültéri medencékben hűsölve gyönyörködhetünk az Európában egyedülálló „Sódomb” és a Kékes lenyűgöző panorámájában. Jegyünk 3 órára szól.

A nap végét a Szépasszony-völgyben töltjük, ami Eger egyik leglátogatottabb része a maga 200 borospincéjével. A hangulatos teraszokon lehetőség nyílik megkóstolni a legjobb egri borokat, hiszen az összes országos hírű egri borász pincéjének ajtaja nyitva áll előttünk. Érdemes megízlelni a világhíres Egri Bikavér mellett az Egri Csillag nevű fehér cuvée bort is, ami a bikavér egyre népszerűbb párja.

Haza indulás kb. 18 órakor.Érkezés az esti órákban Székesfehérvárra, a Skála parkolóba.

 

Belépők (módosulhat):

  • Barlanglakás: Felnőtt: 800 Ft, Gyermek 12 éves korig/Senior 65 év fölött 400 Ft
  • 3D mozi: 400 Ft
  • Kenyérlángos: 1.000 Ft
  • 3 órás belépő a fürdőbe: Felnőtt: 4.600 Ft, Gyermek 3-14 éves korig: 3.100 Ft, Senior 65 év fölött 3.600 Ft

 

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Imréné; Grosz Pálma
Telefon/fax: 22-315-662
Mobil telefonok (egész nap): 06-30-267-7448; 06-30-901-5703
e-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Mancz János utca 2/c. I/4.
Iroda címe: József Attila utca 2/e (Ügyeletes gyógyszertár épület hátsó oldalán, az ellentétes sarkán)
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 9-17-ig
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!