Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Debreceni Virágkarnevál

Utazás: komfortos autóbusszal
Időpont:
Útvonal: Székesfehérvár - Budapest - Debrecen – Székefehérvár
Részvételi díj: Ft + belépő Virágkocsi Korzó 2.500 Ft/fő, 2.000 Ft/nyugdíjas, diák
 
 

Több mint félszázadik alkalommal kerül megrendezésre augusztus 20-án a Virágkarnevál Debrecenben, az államalapító Szt. István király és az új kenyér ünnepének a tiszteletére. A nemzetközi hírű rendezvényen látványos virágkompozíciókat lehet megtekinteni. A karnevállal egy időben számos helyi programra kerül sor, így mindenki kedvére válogathat! 

Program: 
Reggel 8 órakor indulunk Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatos utazás Budapest érintésével Debrecenbe. Rövid technikai szünetek beiktatásával dél körüli órákban érkezünk a cívis fővárosba, ahol megtekintjük a virággal pazarul feldíszített kocsikat a Virágkocsi Korzón, a Nagyerdőben 14.00 - 20.00 óra között (ugyanitt veterán autókiállítás is látható ugyanazért a belépőjegyért). Belépő: 2.500 Ft/2.000 Ft. A kora délutánt közös sétával töltjük, megismerjük Debrecen belvárosát: Református nagytemplom, Szt. Anna templom, múzeumok. 
Egész nap kézművesek kínálják portékájukat, lehet enni-inni, nézelődni. 
Délután és este színpadi programok váltják egymást és szórakoztatják a nagyérdeműt.
Érdemes nézelődni, hallgatni a színpadokról szóló jó zenéket és egyéb programokat, falatozni a kínálatból. 19.00 órakor elindul a csapat haza. Várható érkezés Székesfehérvárra 23 óa felé.

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!