Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Debreceni Virágkarnevál - Hajdúszoboszló - Nyírbátor

Utazás: komfortos autóbusszal
Időpont: 2021. augusztus 20-22. (3 nap/2 éj)  HOSSZÚ HÉTVÉGE!
Útvonal: Székesfehérvár - Debrecen – Hajdúszoboszló - Nyírbátor – Székefehérvár
Elhelyezés: igényes egyetemi kollégiumban, 2 ágyas, fürdőszobás szobákban. Minden folyosón közös konyha áll a vendégek rendelkezésére.
Részvételi díj: 49.000 Ft + strandbelépők
Ellátás: reggeli. A helyszíneken vacsoralehetőség.
 

Több mint félszázadik alkalommal kerül megrendezésre augusztus 20-án a Virágkarnevál Debrecenben, az államalapító Szt. István király és az új kenyér ünnepének a tiszteletére. A nemzetközi hírű rendezvényen látványos virágkompozíciókat lehet megtekinteni. A karnevállal egy időben számos helyi programra kerül sor, így mindenki kedvére válogathat a három nap alatt! 

Program: 
1. nap: reggel 7 órakor indulunk Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatos utazás Budapest érintésével Debrecenbe. Rövid technikai szünetek beiktatásával a délelőtti órákban érkezünk a cívis fővárosba, ahol megtekintjük a virággal pazarul feldíszített kocsikat. A délutánt közös sétával töltjük, megismerjük Debrecen belvárosát: Református nagytemplom, Szt. Anna templom, múzeumok. Elfoglaljuk szállásunkat a Nagyerdőben, pihenés következik.
2. nap: reggeli után Hajdúszoboszlóra utazunk. Itt található Európa legnagyobb strandkomplexuma. Minden vizet szerető ember megtalálja a maga szórakozását: van homokos tengerpart, gyógyvíz, sok-sok csúszda és számos attrakció, összesen 15 medencetér közül lehet választani. Egész nap a nyári örömöknek hódolunk. A késő délutáni órákban visszautazunk Debrecenbe, ahol szabad program következik.
3. nap: reggeli után fürdési lehetőség a tavaly átadott átépített és felújított debreceni fürdőben, az Aquaticumban, ahol fantasztikus vizes attrakciók várják az érkezőket. Aki nem szeretne fürdeni, annak egy kellemes kirándulást kínálunk Nyírbátorba. A történelmi hangulatú kisváros világi és egyházi épületei a 15-16. századból maradtak fenn. Hangulatos utcákon ismerkedhetünk meg múltunk számos emlékével és az itt uradalmat vezető Báthori családdal. A délutáni órákban felvesszük a fürdőből érkezőket és indulunk Székesfehérvárra. Az esti órákban érkezünk a Skála parkolóba. 

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Imréné; Grosz Pálma
Telefon/fax: 22-315-662
Mobil telefonok (egész nap): 06-30-267-7448; 06-30-901-5703
e-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Mancz János utca 2/c. I/4.
Iroda címe: József Attila utca 2/e (Ügyeletes gyógyszertár épület hátsó oldalán, az ellentétes sarkán)
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 9-17-ig
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!