Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

ADVENT Zágrábban és Grabovnicaban

Utazás: komfortos autóbusszal

Útvonal: Székesfehérvár – Letenye – Zágráb - Grabovnica - Székesfehérvár

Időpont: 2023. december 2. (szombat)

Részvételi díj: 18.000 Ft + utasbiztosítás 540 Ft + fejhallgató készülék 700 Ft + Salajland belépő: 6 €

Program:

Indulás reggel 7 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatos utazás technikai szünettel Letenyén keresztül Zágrábba. Gyalogos városnézés során felkeressük a horvát főváros nevezetességeit, köztük a város egyik jelképét, a gótikus székesegyházat és a közelében álló szépséges barokk épületeket. Innen a Piactér érintésével jutunk a Felsővárosba, ahol a Szent Márk templomot és a Parlamentet tekintjük meg. Utunk során gyönyörű paloták mellett haladunk el és felelevenítjük a horvát történelem mellett a városhoz fűződő magyar emlékeket is.

Ezt követően szabad program keretében elvegyülhetünk a több ízben is Európa legjobbjának választott Adventi vásáron a Fő téren.  Érdemes a környező tereket és utcákat is bejárni, hiszen szinte összeérnek a karácsonyi vásárok a belvárosban, melyeken különféle programok kerülnek megrendezésre az adventi időszakban. A szívvel-lélekkel díszített standokon pedig helyi finomságok és különleges szuvenírek közül válogathatunk.

A kora délutáni órákban autóbusszal egy kedves kis faluba, Grabovnicába utazunk. A településen élő Salaj család hosszú ideje minden évben karácsonyi csodavilággá varázsolja a birtokukat. Az épületeket, fákat, bokrokat, kerti tavat 2 millió égővel díszítik fel. Igazi mesevilág várja az ide látogatókat. (Belépő: 6 €/fő)

A esti órákban indulás Magyarországra, érkezés a késő esti órákban Székesfehérvárra, a Skála parkolóba (22 óra körül).

 

Horvátországban csak a helyi fizetőeszközzel, horvát kunával lehet vásárolni!

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!