Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent Szabadkán

Utazás: komfortos autóbusszal
Időpont: 2023. november 25. (szombat)
Részvételi díj: 16.000 Ft + utasbiztosítás 540 Ft
Útvonal: Székesfehérvár – Szabadka – Székesfehérvár

ÉRVÉNYES SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY VAGY ÚTLEVÉL SZÜKSÉGES!

Program:
6 óra: indulás Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatos utazás, rövid technikai szünettel, Tompa határátkelő érintésével Szerbiába.
Délelőtt érkezés a Vajdaság gyönyörű, szecessziós városába, Szabadkára. Aki szeretne, már a városba érkezéskor kiszállhat a piacon. A csoport többi tagjával a belvárosban áll meg az autóbusz. Városnézés idegenvezetővel, különös tekintettel a magyar vonatkozású emlékekre. Ezután a híres szabadkai piacon folytatjuk a nézelődést, ahol természetesen vásárlási lehetőség is kínálkozik az utasok számára. Európa egyik legnagyobb fedett piaca mindig megújuló és szezonális árukészlettel várja a kedves vásárlókat. Érdemes körülnézni és beszerezni a karácsonyi ajándékokat!

16 óra: indulás Magyarországra, szintén Tompa határátkelő érintésével.
Várható érkezés: 20 órakor Székesfehérvárra, a Skála parkolóba.

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!