Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent Sárváron és Veszprémben

Adventi kikapcsolódás Sárváron - Illatos Advent Veszprémben

Utazás: komfortos autóbusszal

Időpont: 2021. november 28. (vasárnap)

Részvételi díj: 8.500 Ft + belépők

Útvonal: Székesfehérvár – Sárvár - Veszprém – Székesfehérvár

 

Hagyományosan advent első napjaiban nyitják meg kapuikat az adventi vásárok szerte a világon. Ma már nem kell messzire utazni, hogy a karácsonyi vásár hangulatát megtapasztaljuk, itthon is szinte minden városban hagyománnyá váltak. Ilyenkor állítják fel a városok a saját karácsonyfájukat, és díszkivilágításba borulnak az utcák. Élvezzük ki az adventi időszakot, tartsanak velünk két hangulatos dunántúli városba, Sárvárra és Veszprémbe!

Reggel 8 órakor indulunk Székesfehérvárról, a Skála parkolóból. Folyamatosan utazunk, rövid technikai szünettel Sárvárig.

A délelőtt folyamán meglátogatjuk a Nádasdy Ferenc Múzeumot, amely a közel 700 éves vár épületében kapott helyet. A középkori vár teljes épségben maradt fenn. Az udvart a reneszánszra jellemző árkádsor veszi körül. A gyönyörű díszterem és a szalonok már a barokk stílusjegyeit viselik magukon. (Belépő vezetéssel: 1.900 Ft, D/Ny: 1.100 Ft, 70 év felett 300 Ft.)

Kellemes séta veszi kezdetét az Arborétumban, amely országos jelentőségű védett természeti terület. A park szépségét emeli a Gyöngyös patak jelenléte. Ebéd vagy kávézási lehetőség a vár melletti hangulatos étteremben. Ezután elvegyülünk a Posta téren található Adventi forgatagban. 

Kora délután Veszprémbe indulunk, ahol idegenvezetőnk segítségével ismerkedünk a királynék városának a látnivalóival. Az érseki palotánál megcsodáljuk a 6 méter magas karácsonyfát és az élő betlehemet. Gyönyörködünk a Szent Mihály Főszékesegyház impozáns épületében, a Gizella kápolnában, a Szent György kápolnában, a Tűztoronyban és a sok szép barokk palotában.

 A szép hagyományokra visszatekintő Illatos Advent valóban különleges hangulatú rendezvény a csendesség és a karácsonyi várakozás időszakában. A Városháza előtt a tűz mellett melegedhetünk, miközben teát vagy forralt bort kortyolgatunk, és megkóstoljuk a frissen sült kürtős kalácsot.

 

19 órakor indulunk Székesfehérvárra.

20 órakor érkezünk a Skála parkolóba.

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!