Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent Kőszeg - Sopron és Harrer csokoládékóstoló

Utazás: komfortos autóbusszal

Útvonal: Székesfehérvár – Kőszeg - Sopron - Székesfehérvár

Időpont: 2023. december 2. (szombat)

Részvételi díj: 13.000 Ft + Harrer Csokoládékóstoló 4.000 Ft

Indulás reggel 7.00 órakor Székesfehérvárról, a Skála parkolóból.  Folyamatos utazás rövid technikai szünet beiktatásával Magyarország egyik leghangulatosabb kisvárosába, Kőszegre. Városnézés idegenvezetővel, amelynek során megtekintésre kerül többek között: Jézus Szíve plébániatemplom, Hősök kapuja, Városháza, Szent Imre és a Szent Jakab templom, Szentháromság-szobor, Mária-kapu és a Jurisics-vár (kívülről). Rövid szabad program után tovább indulás Sopronba.

A Harrer Csokoládéműhelyben legalább 25 féle csokoládé kóstolására nyílik lehetőség, közte a csokiszökőkútra, miközben megismerjük a készítés folyamatát is (belépő: 3.500 Ft). A cukrászdában ezt követően lehetőség van forró csokizni, kávét inni vagy egy finom süteményt elfogyaszatni a széles választékból.

Idegenvezetővel megtekintjük Sopron látnivalóit. A város műemlékekben a harmadik leggazdagabb település Magyarországon. Végig sétálunk a belvárosban, ahol látjuk a Tűztornyot, Városházát, Fabrícius házat.A belvárosban Adventi vásár vár bennünket, ahol szabadon lehet részt venni a forgatagban.

A késő délutáni órákban indulás Székesfehérvárra, az esti órákban érkezés a Skála parkolóba.

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!