Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent Budapesten - Zwack Unicum Múzeum - kóstolóval

Utazás:komfortos autóbusszal
Időpont: 2024. november 23. (szombat)
Útvonal: Székesfehérvár - Budapest - Székesfehérvár
Részvételi díj: 15.000 Ft + belépő 4.500 Ft

9 órakor indulunk Székesfehérvár, Skála parkolóból, folyamatosan utazunk Budapestig. Autóbuszos városnézés a Duna mindkét partján. Idegenvezetőnk mesél fővárosunk életéből számos történetet. Felkapaszkodunk a Várba és a Halászbástyáról lepillantunk az Országházra és a szemben elterülő Pestre. Sétánk során érintjük a Mátyás templomot. Majd busszal a Fő utcán és a Rakparton folytatjuk programunkat. A Szabadság híd budai hídfőjénél leszállunk és átsétálunk a Duna felett. Megérkezünk a méltán híres Vásárcsarnokhoz. Maga a helyreállított neogótikus stílusú épület is ámulatba ejti a látogatót, de a standok kínálata is csábító! Innen utazunk a közelben található Zwack Múzeumhoz.

A látogatók megtekinthetnek egy 20 perces filmet a Zwack család és a gyár történetéről. A múzeumban végigkalauzoljuk kedves vendégeinket - a több mint 220 éves titkos recepten alapuló gyógynövénylikőr - az Unicum történetén, különlegesebbnél különlegesebb palackokat láthat, melyet a likőrkülönlegességeiről is híres Zwack J. és Társai gyár készített. A múzeum látogatás során betekintést nyerhetnek a varázslatos régi lepárlóba is, melyet az „Unicum szívének” hívnak, hiszen itt készül az Unicum, az Unicum Next és az Unicum Szilva is. Ezt a patinás, borostyánnal befuttatott épületet korabeli fényképek alapján újították fel, így a látogatók az eredeti állapotában lévő lepárló hangulatát élvezhetik. A pince labirintusban közel 500 tölgyfahordóban hónapokon keresztül érlelődik az Unicum. A látogatók megkóstolhatják az eredeti Unicumot és az Unicum Szilvát is, így a jellegzetes illatokkal és ínycsiklandó ízek kavalkádjával zárul a múzeumi program (belépő: 4.500 Ft/fő). Kedvezményes vásárlási lehetőség!

Autóbusszal a Szent István Bazilikához megyünk, ahol szabad idő veszi kezdetét. A téren és az Erzsébet téren találjuk az Adventi kirakodóvásárt, számos ételt és italt árusító hellyel, valamint a Fashion Street fényárban úszó utcáját és a Vörösmarty téren a felállított hatalmas karácsonyfát.

Felgyúlnak a fények az Andrássy úton, ahol napunk zárásaként autóbusszal végig megyünk, egészen a Hősök teréig és indulunk haza.

Várható érkezés Székesfehérvárra, a Skála parkolóba 20 óra. 

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!