Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

ADVENT a Schönbrunni kastélyban és Bécs belvárosában – Heindl Csokoládémúzeum

Utazás: komfortos autóbusszal
Időpont: 2022. december 3. (szombat)
Részvételi díj: 13.000 Ft + utasbiztosítás 460 Ft + fejhallgató készülék 500 Ft + belépő 7 €
Útvonal: Székesfehérvár – Bécs – Székesfehérvár

Program:

6 óra: indulás Székesfehérvár, Skála Parkolóból. Folyamatos utazás, rövid technikai szünettel Hegyeshalom érintésével Ausztriába.

Első állomásunk a Heindl Csokoládémúzeum ahol megismerkedünk a csokoládégyártás folyamatával, majd látogatást teszünk a gyárban és végül kóstolóval egybekötött vásárlási lehetőség a mintaboltban, kedvezményes árakon. Belépő: 7 €

Ezután a Schönbrunn-i kastélyhoz utazunk, ami a Habsburgok kedvelt nyári rezidenciája volt. A császári család tagjainak lakosztályai közül 40 terem látogatható, melyek bemutatják, hogyan élt Mária Terézia, illetve I. Ferenc József és Erzsébet császárné. (belépő magyar nyelvű audio- guide-dal: 22 €, 6-18 év: 18 €)  A barokk kastélyparkban tett közös séta során megtekintjük a szépséges szobrokat, kutakat és a Gloriette-t. Ezt követően elidőzünk a kastély előtt létesített hangulatos karácsonyi vásáron, ahol kézműves termékek, kézzel készített karácsonyi díszek és az elmaradhatatlan forralt bor vár ránk.

Kora délután autóbusszal Bécs belvárosába utazunk. Közös séta során idegenvezetőnkkel megcsodáljuk a gyönyörűen feldíszített, adventi hangulatú utcákat. Felkeressük többek között a császári család téli rezidenciáját, a Hofburg-ot, megcsodáljuk a Szent István-székesegyházat (Stephansdom) és a Graben fényeit. A közös séta a Városházánál fejeződik be, ahol szabad program keretében elvegyülhetünk az osztrák főváros legnagyobb karácsonyi vására, a Bécsi Adventi Varázslat forgatagában. A csodálatosan kivilágított neogótikus városháza előtt magasodó óriási karácsonyfa és hatalmas adventi koszorú minden bizonnyal ámulatba ejt, érdemes elsétálni a park mesés égőkkel feldíszített fái alatt is. A vásáron minden elképzelést felülmúló választékban találunk kézzel készített karácsonyfadíszeket, ajándéktárgyakat, édességeket és természetesen a forralt bor és a puncs számtalan különböző ízesítése közül is válogathatunk.

A késő-délutáni órákban indulás Magyarországra, érkezés 21 óra magasságában Székesfehérvárra, a Skála parkolóba.

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő 9-17h | Kedd 14-18h | Szerda - Csütörtök - Péntek 9-15h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!