Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Szilveszter Harkányban

Időpont: 2020. december 30-2021. január 2. (4 nap/3 éj)
Utazás: komfortos autóbusszal
Útvonal: Székesfehérvár – Pécsvárad – Pécs – Harkány – Máriagyűd – Villány - Székesfehérvár
Elhelyezés: Harkányban, a Thermal Hotel**** kétágyas, fürdőszobás szobáiban
Jelentkezés: 50 % előleg befizetésével 2020. október 15-ig.
Részvételi díj: 135.000 Ft, egyágyas felár: 49.000 Ft
A részvételi díj tartalmazza: 
- utazási költség, kirándulások, idegenvezetés díja
- szállás, svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora, 12. 31-én szilveszteri gálavacsora korlátlan italfogyasztással: Törley pezsgő, lédig villányi borok, csapolt sör, üdítők, ásványvíz, kávé 19:00 órától 03: óráig. Élőzene, szilveszteri show-műsor, tombola!
- a szálloda wellness részlegének használata: beltéri élményelemekkel felszerelt úszómedence, gőzfürdő, ivókúra a harkányi gyógyvízzel, alpesi szauna falu (finn- és bio szaunák), sótéglával kombinált infraszauna, szauna szeánsz, fürdőköpeny a szobában, szobaszéf, ingyenes internet.  
 
Harkány, fürdőváros: vizének gyógyhatását kb. 150 évvel ezelőtt fedezték fel. Különösen alkalmas reuma gyógyítására, balesetek utáni mozgásszervi utókezelésre. Az ivókúra a garat, légcső és légutak, valamint a gyomor és bélrendszer hurutos megbetegedéseire hatásos. A víz átlaghőmérséklete télen 30-35 °C fok között van.
Program:
 
1. nap: reggel 8 órakor indulunk Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatosan utazunk Pécsváradra, ahol megtekintjük a várat. Bár ezt a helyet „Pécsváradi vár” néven ismerjük, ez a titulus azonban félrevezető, hiszen az épületegyüttes soha nem volt hadi értelemben vett vár. Valójában egy erődített szerzetesi monostorról van szó, melyet Szent István király alapított 998-ban. Az itt álló kőépületet István király Asztrik püspöknek adta, hogy benne bencés szerzetesek számára létesítsen otthont. Helyi vezetővel megtekintjük a szépen helyreállított épületeket, majd sétát teszünk a történeti felsővárosban, érintve annak nevezetességeit (Nagyboldogasszony, Samu Géza Múzeum, stb.). Ezután ebédelési lehetőség a várban lévő István Király étteremben.
Tovább utazunk Pécsre, a gyönyörűen felújított Zsolnay Kulturális Negyedbe. Pécs 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa volt. Ekkor kelt új életre a Zsolnay Porcelánmanufaktúra 5 hektáros területe. Sétát teszünk a „gyárvárosban”, majd megtekintjük a Gyugyi-gyűjtemény színpompás remekműveit. A késő délutáni órákban érkezünk szálláshelyünkre Harkányba, a 4*-os Thermal Hotelbe. Svédasztalos vacsora, majd pihenés következik.
2. nap: reggeli után ismét Pécs lesz kirándulásunk célpontja. A város a tudomány, a művészet fellegvára. Ma is látható a római kor, a középkor, a török hódoltság és a polgáriasodás számos emléke. Idegenvezetőnk segítségével megtekintjük a város nevezetességeit: Széchenyi tér – Városháza, Irgalmasrendi templom, Zsolnay-kút, Gázi Kászim pasa dzsámija, stb. Ezután sétálunk a „Múzeumok utcáján”, és megtekintjük a Székesegyházat. A kora délutáni órákban visszatérünk a szállodába, ahol készülünk az óévbúcsúztatóra. Este 7 órakor kezdődik a szilveszteri gálavacsora: korlátlan italfogyasztás, élőzene, szilveszteri show-műsor, tombola. Tánc hajnalig!
3. nap: a délutáni órákban Siklósra utazunk. A város már a római időkben lakott volt, várát 1294-ben említik először. Sétát teszünk a városkában, majd tovább utazunk Máriagyűdre. Megtekintjük a gyönyörűen felújított barokk zarándok templomot és környékét. Villány következik, amely az ország legdélebben fekvő borvidékének a központja. A török uralom alatt teljesen elpusztult. A 18. században szlávokat és rácokat telepítettek be, ők hozták magukkal a vörös bor készítés technológiáját, amely jellemző az egész környékre. A vidék jellegzetességei a falvak közvetlen közelében felhúzott pincesorok. Lehetőség szerint megízleljük a nemes nedűt, majd vacsorára visszatérünk szállásunkra.
 
4. nap: a délelőtt órákban átadjuk szobáinkat. Csomagjainkat elhelyezzük az autóbuszban, majd lehetőség nyílik arra, hogy egy kellemes sétát tegyünk a gyönyörű fürdőhelyen. Aki szeretné igénybe venni a fürdő szolgáltatásait, kb. 14 óráig lesz erre módja. Ekkor indulunk Székesfehérvárra. Út közben rövid sétát teszünk Tolna megye székhelyén, Szekszárdon. A kora esti órákban érkezünk a Skála parkolóba.

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Imréné; Grosz Pálma
Telefon/fax: 22-315-662
Mobil telefonok (egész nap): 06-30-267-7448; 06-30-901-5703
e-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Mancz János utca 2/c. I/4.
Iroda címe: József Attila utca 2/e (Ügyeletes gyógyszertár épület hátsó oldalán, az ellentétes sarkán)
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 9-17-ig
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!