Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Szilveszter Harkányban

Időpont: 2022. december 29-2023. január 1. (4 nap/3 éj)
Utazás: komfortos autóbusszal
Útvonal: Székesfehérvár – Pécs – Harkány – Máriagyűd – Villány - Eszék - Kiskőszeg - Székesfehérvár
Elhelyezés: Harkányban, a Kager Hotel**** kétágyas, fürdőszobás szobáiban
Jelentkezés: 50 % előleg befizetésével 2022. november 14-ig.
Részvételi díj: 155.000 Ft, egyágyas felár: 29.000 Ft
A részvételi díj tartalmazza: 
- utazási költség, kirándulások, idegenvezetés díja
- szállás, svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora, 12. 31-én szilveszteri gálavacsora pezsgős koccintással, újévi büféasztallal
- élőzene, szilveszteri show-műsor, tombola!
- a szálloda wellness részlegének használata: pezsgőfürdő, gőzfürdő, infra-, finn- és aromaszauna  
A szálloda kényelmes, tág szobákkal és terekkel, nagyon jó konyhával vár bennünket!
 
Harkány, fürdőváros: vizének gyógyhatását kb. 150 évvel ezelőtt fedezték fel. Különösen alkalmas reuma gyógyítására, balesetek utáni mozgásszervi utókezelésre. Az ivókúra a garat, légcső és légutak, valamint a gyomor és bélrendszer hurutos megbetegedéseire hatásos. A víz átlaghőmérséklete télen 30-35 °C fok között van.
Program:
1.nap: reggel 8 órakor indulunk Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatosan utazunk Pécsre, a gyönyörűen felújított Zsolnay Kulturális Negyedbe. Pécs 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa volt. Ekkor kelt új életre a Zsolnay Porcelánmanufaktúra 5 hektáros területe. Sétát teszünk a „gyárvárosban”, majd megtekintjük a Gyugyi-gyűjtemény színpompás remekműveit. A délutáni órákban idegenvezetőnk segítségével megtekintjük a város nevezetességeit: Széchenyi tér – Városháza, Irgalmasrendi templom, Zsolnay-kút, Gázi Kászim pasa dzsámija, stb. Ezután sétálunk a „Múzeumok utcáján”, és megtekintjük a Székesegyházat. A késő délutáni órákban érkezünk szálláshelyünkre Harkányba, a 4*-os Kager Hotelbe. Svédasztalos vacsora, majd pihenés következik.
 
2.nap: reggeli után Eszékre, Dél-Baranya központjába (Horvátország) utazunk, és az egykori magyar város nevezetességeivel ismerkedünk. A Dráva parti település bájos óvárosában még felfedezhetjük az Osztrák-Magyar Monarchia nyomait, középkori vára is kellemes sétára invitál. A hely jelképe a vörös téglás, neogótikus Szent Péter és Pál római katolikus nagytemplom. Közös séta után rövid szabad program következik. Majd autóbusszal Csúza-ra utazunk, ahol a helyi közkedvelt panzióban megebédelünk. A falu magyar lakossága mindig szívesen fogadja a vendégeket. Ismét autóbuszra szállunk és Kiskőszegre (Batina) utazunk. A hegyen egy gigászi obeliszk mellől nézve csodálatos panoráma fogad bennünket a Dunakanyarban gyönyörködve. Az esti órákban érkezünk vissza Harkányba, a szállodába, ahol svédasztalos vacsora vár bennünket.
 
3.nap: reggeli után Máriagyűdre utazunk, ahol megtekintjük a gyönyörűen felújított zarándok templomot és környékét. Ezután Villány következik, amely az ország legdélebben fekvő borvidékének a központja. A török uralom alatt teljesen elpusztult. A 18. században szlávokat és rácokat telepítettek be, ők hozták magukkal a vörösbor készítés technológiáját, amely jellemző a környékre. A vidékhez tartozó mindennapi látvány a falvak közvetlen közelében felhúzott pincesorok. Lehetőség szerint megkóstoljuk a nemes nedűt. A kora délutáni órákban visszatérünk a szállodába, ahol készülünk az óévbúcsúztatóra. Este 7 órakor kezdődik a szilveszteri gálavacsora pezsgős koccintással, élőzenével, szilveszteri show-műsorral és tombolával. Tánc hajnalig!
 
4.nap: A délelőtti órákban átadjuk szobáinkat. Csomagjainkat elhelyezzük egy közös csomagszobában és lehetőség nyílik arra, hogy igénybe vegyük a szálloda wellness szolgáltatásait. Aki ezt nem szeretné, egy kellemes sétát tehet a fürdőhelyen. A délutáni órákban Székesfehérvárra indulunk. Út közben rövid sétát teszünk Tolna megye székhelyén, Szekszárdon. A kora esti órákban érkezünk a Skála parkolóba.

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Pálma
Telefon: 22-315-662
Mobil telefon (egész nap): 06-30-901-5703
E-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Iroda címe: József Attila utca 2/e (a mosoda mellett a parkoló felől)
Nyitva tartás: Hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9-17h | Kedd 14-18h
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!