Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fergeteges retró Szilveszter Sopronban

Időpont: 2020. december 30 – 2021. január 2.  (4 nap/3 éj)
Utazás: komfortos autóbusszal
Útvonal: Székesfehérvár – Sopron – Győr
Elhelyezés: 2 ágyas, fürdőszobás szállodai szobában, Sopronban, Hotel Szieszta***
Részvételi díj: 105.000 Ft + belépők.
Egyágyas felár: 17.000 Ft
 
A részvételi díj tartalmazza: 
- utazási költség, kirándulások, idegenvezetés díja
- szállás svédasztalos reggeli és vacsora
- szilveszteri gálavacsora italcsomaggal, éjféli büfé, élőzene, tűzijáték, újévi műsor
- a szálloda wellness részlegének használata (beltéri medence, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzfürdő, fitneszterem)
 
Hotel Szieszta: Sopron város legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lövérek egyik legszebb pontján, a városközponttól 20 percnyi sétaútra, egy gyönyörű 5 hektáros őspark közepén található. A szobákból pompás kilátás nyílik a Soproni-hegységre és a belvárosra.
Program:
 
1. nap: indulás 8 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatosan utazunk Gannáig, ahol először a gróf Esterházy Miklós által építtetett templomot, majd az altemplomot nézzük meg. Az altemplomban nyugszik, gyönyörű szarkofágokban és koporsókban a család néhány tagja. Következő megállónk a Fertő tó partján található Fertőrákos település lesz. Természeti és történelmi emlékeiért turisták tízezrei keresik fel évről évre. Nevét az egykoron bővizű patakban élő sok rákról kapta. Először kisvonatra szállunk, és így ismerjük meg a nevezetességeit, többek között a Kőfejtőt, a Püspöki kastélyt, a Pellengért, a római katolikus templomot, a vízimalmot és a szép szobrokat. Meglátogatjuk a Páneurópai Piknik Emlékhelyet, amelyet a vasfüggöny leomlásának emlékére állítottak. Megtekintjük a Mithras-szentélyt, amely a római korból maradt az utókorra. Az egyetlen, Magyarországon fennmaradt Napisten szentély. 2001 óta a Világörökség része. Ezután sétálunk a Fertő-tó partján, amely Közép-Európa harmadik legnagyobb tava. Igazi alföldi, síkvidéki sóstó, világhírű növény- és állatvilággal.
A délutáni órákban Sopronba megyünk, ahol elfoglaljuk a szállásunkat. Este vacsora, majd pihenés következik. 
 
2. nap: reggeli után kisvonatos városnézésre indulunk. Idegenvezetővel megtekintjük Sopron látnivalóit. A város műemlékekben a harmadik leggazdagabb település Magyarországon. Sétánk során érintjük az Ógabona tér, a Fő tér és a Széchenyi tér látnivalóit. Ezután autóbuszra szállunk, és a Harrer Cukrászdához megyünk, ahol felfedezhetjük a csokoládé készítés titokzatos világát, valamint közel 30 féle csokoládét kóstolhatunk meg. A csokoládékóstolás ára: 3.500 Ft. A délutáni órákban visszamegyünk a szállásra, és készülünk az óévbúcsúztatásra. Este 7 órakor kezdődik a fergeteges retró buli élőzenével az étteremben.  A hangulatról a Melange Time zenekar gondoskodik, művészek szórakoztatnak bennünket. Svédasztalos gálavacsora, éjfélig korlátlan italfogyasztással. Szilveszteri italkínálat: folyóbor, csapolt sör, üdítőital, éjfélkor 1 pohár pezsgő. Tánczene, tombola, éjfélig büfé! Tánc hajnali háromig!
 
3. nap: reggelizési lehetőség ezen a napon 11 óráig. Délután a csoport autóbuszra száll, és Szombathelyre utazik. Vas megye székhelye az utóbbi években gyönyörűen megújult. Közösen sétálunk a felújított belvárosban, különös tekintettel a katolikus negyedre és a római kori emlékekre. A római kori várost Claudius császár alapította. Ennek már csak maradványait lehet megtekinteni. A barokk korból viszont olyan csodálatos épületek maradtak fenn, mint a Kanonok-ház, a püspöki Sörház, a Püspöki palota és természetesen a Székesegyház. A csoport ezután az Iseumhoz megy, és kívülről megtekinti a zsinagógát. A Fő tér látnivalói következnek, majd elsétálunk a Savaria múzeumig, közben megtekintjük a múzeumot körül ölelő park szobrait. Rövid szabad program után vissza utazunk Sopronba, a szállodába. Este vacsora, majd pihenés. A fakultatív program ára 4.000 Ft.
 
4. nap: reggeli után (10 órakor) átadjuk szobáinkat és a wellness részleg használata mellett csomagszobát veszünk igénybe. Ebédelési lehetőség a szállodában, majd elbúcsúzunk Soprontól. Győrbe látogatunk. Idegenvezetőnk segítségével ismerkedünk a gyönyörű kisalföldi várossal. Először a Káptalandomb, majd a Széchenyi tér látnivalóit tekintjük meg. Sétálunk a Baross Gábor utcán, gyönyörködünk a városháza épületében. Rövid szabad program után indulunk Székesfehérvárra. A késő délutáni órákban érkezünk a Skála parkolóba.

A(z) groszutazas.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a groszutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a groszutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Jelentkezni lehet személyesen is: Grosz Imréné; Grosz Pálma
Telefon/fax: 22-315-662
Mobil telefonok (egész nap): 06-30-267-7448; 06-30-901-5703
e-mail: groszutazas@gmail.com Weblap: www.groszutazas.hu
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Mancz János utca 2/c. I/4.
Iroda címe: József Attila utca 2/e (Ügyeletes gyógyszertár épület hátsó oldalán, az ellentétes sarkán)
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 9-17-ig
Minden kedves utasunknak kellemes kirándulást kívánunk!